Βαθμολογία

Την Τετάρτη στο Αλκαζάρ οι αγώνες των μικτών

Την Τετάρτη 11 Μαϊου 2022 στο στάδιο Αλκαζάρ θα αντιμετωπίσει η ΕΠΣΝ Λάρισας την ΕΠΣ Θεσσαλίας για τη φάση των 16. Την αρχή θα κάνει η μικτή ομάδα της Κ-15 όπου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου με σκοπό για μια θέση στην 8άδα, ενώ τη σκυτάλη στη συνέχεια – στις 14.00 -, για τον ίδιο σκοπό, παίρνουν οι ομάδες των Κ-17.

Ο Πρόεδρος κ.Μπουχλαριώτης Δ. και η  Διοίκηση της ΕΠΣΝ Λάρισας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του ΕΑΚΛ κ. Κουρδή Ιωάννη  για τη άμεση ανταπόκριση και παραχώρηση του σταδίου Αλκαζάρ αποδεικνύοντας που για ακόμα μια φορά πως στέκεται αρωγός στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Καλούμε τον κόσμο της Λάρισας και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να παρευρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των μικτών μας για μια θέση στην προημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΙΚΤΗΣ Κ15

Από τον προπονητή της μικτής Τσέτσιλα Δημήτρη καλούνται οι παρακάτω παίκτες να βρίσκονται την Τετάρτη 11/5/2022 και ώρα 10.30 π.μ. στο Γήπεδο ΑΛΚΑΖΑΡ για τον αγώνα της μικτής Κ15 (2007-2008) με την ΕΠΣ ΘΕΣΑΛΛΙΑΣ (ώρα αγώνα 12.00 μμ). Όλοι οι παίκτες να έχουν μαζί τους RAPID TEST48ωρου αρνητικό, σε διαφορετική περίπτωση δε θα τους επιτραπεί η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο. Όποιος απουσιάσει για οποιαδήποτε λόγο να ενημερώσει τον προπονητή στο τηλ. 6932618917.

Στεργιούλης, Κουτζαηλίας, Δάσκαλος, (Ηρακλής Λάρισας), Τσιακμάκης, Μπιρσίμης, Δαλιός (Νέα Πολιτεία), Κουπατσιάρας, (Πελασγιώτιδα), Όντος, (Απόλλων), Δημηνίκος, Αγάκος, Ρίζος, Καλαθάς, Κουμαντζέλης (Ατρόμητοι), Νικολάου, Πιτσίλκας (Olympic), Δριστέλλας (ΑΠΟΕΛ), Αρσένης, (Γιάννουλη), Βαρσάμης (Νίκη Μιχαήλ), Μαλέσκος, Μπιώτης (Ερ.ΑΕΛ).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΙΚΤΗΣ Κ17

Από τον προπονητή της μικτής Τσέτσιλα Δημήτρη καλούνται οι παρακάτω παίκτες να βρίσκονται την Τετάρτη 11/5/2022 και ώρα 12.30 π.μ. στο γήπεδο ΑΛΚΑΖΑΡ για τον αγώνα της μικτής Κ17 (2005-2006) με την ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ . Όλοι οι παίκτες να έχουν μαζί τους RAPID TEST48ωρου αρνητικό, σε διαφορετική περίπτωση δε θα τους επιτραπεί η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο. Όποιος απουσιάσει για οποιαδήποτε λόγο να ενημερώσει τον προπονητή στο τηλ. 6932618917.

Καρβασόνης, Μαρούδας(Αμπελόκηποι), Τάφα (Γιάννουλη), Γαργάλας,Ντάτσι (Ηρακλής Λάρισας), Κωνσταντίνου, Βέλα (Νέα Πολιτεία), Αρσένης (ΠΟΕ), Κουρδής (Βαλανίδα), Γκουγκίδης, Μπόρος,(Ερ.ΑΕΛ), Δραχαλίβας (Τσαριτσάνη), Χατζής, Ιορδανίδης, Χριστώνης, Φώλλιας (Πελασγιώτιδα), Κουτζαηλίας, Μπέης, Χατζισαβίδης (Προμηθέας), Βασιλειάδης (Αργυροπούλι).