Βαθμολογία

Play, Enjoy, Learn!

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνεχίζει τη διαδικασία ολοκλήρωσης των σχολών UEFA D ανά την επικράτεια, με την πραγματοποίηση των πρακτικών μαθημάτων στις ΕΠΣ, στις οποίες δεν είχε ολοκληρωθεί ο βασικός κύκλος εκπαίδευσης.

Οι σχολές UEFA D (UEFA Grassroots Leaders courses) εντάσσονται στο εγκεκριμένο από την UEFA αναπτυξιακό πρόγραμμα Play - Enjoy - Learn.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία συνεχίστηκε με απόλυτη επιτυχία στην ΕΠΣ Φωκίδας στις 4.5.2022 στο γήπεδο Δεσφίνας με τη συμμετοχή που ξεπέρασε τους 150 μαθητές, παίκτες ακαδημιών, προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών, υπευθύνους ακαδημιών, γονείς και εθελοντές.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε οδηγίες και κατευθύνσεις για την οργάνωση και υλοποίηση fair-play φεστιβάλ ποδοσφαίρου για αναπτυξιακές ηλικίες και για τις ανάγκες της παρουσίασης πήραν μέρος παιδιά από τοπικές ακαδημίες.

Επίσης,  οι συμμετέχοντες και τα παιδιά των ομάδων ενημερώθηκαν στη διάρκεια της δραστηριότητας για το εγκεκριμένο πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας και την UEFA – Πάσα στα Θρανία και έλαβαν αντίστοιχα αναμνηστικά μπλουζάκια.

Την ευθύνη της οργάνωσης και λειτουργίας της δράσης στην ΕΠΣ Φωκίδας, όπως και όλων των σχολών UEFA D, έχει ο Grassroots Manager της Ε.Π.Ο, Σίσκος Χρήστος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρών σε όλη τη διάρκεια της δραστηριότητας, ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας Αγγέλου Φάνης, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δεσφίνας Καλιακούδας Χαράλαμπος, ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας Ησαΐας Δεσφίνας Σαμουήλ Παναγιώτης και το διοικητικό συμβούλιο.

Κατά το επερχόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες δράσεις στις ΕΠΣ, στις οποίες εκκρεμεί το πρακτικό μέρος.