Βαθμολογία

Συνεχίζει το ίδιο δυναμικά η ΑΕΛ Κ20

Άλλη μια νίκη ήρθε για την ΑΕΛ Κ20 απέναντι στον αξιόμαχο Απόλλων Λάρισας. Το ματς έγινε την Κυριακή (8/5) στο γήπεδο Φιλιππούπολης, με τους βυσσινί να πανηγυρίζουν την πρόκριση τους στην φάση των «8».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το σκορ του παιχνιδιού ήταν 0-3 μετά από πολύ καλό ποδόσφαιρο από την ΑΕΛ του Αποστόλη Ευαγγέλου και του Αποστόλη Κατσιάνου.

Η ΑΕΛ μπήκε από νωρίς με διάθεση να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Μόλις στο 2’ ο Ζαχαράκης εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Αποστολάκη και βγήκε στην «πλάτη» της άμυνας και έκανε νωρίς - νωρίς το 0-1. Φάσεις ακολούθησαν με τους Μιλτιάδη, Ζησούλη και Ζαχαράκη.

Στο 15' μετά από αλλαγή παιχνιδιού του Νινίκα και «σπάσιμο» του Βλησαρούλη, ο Μιλτιάδης με ωραίο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-2.

Σουτ από τον Ζαχαράκη στο 55' λίγο έξω από το τέρμα. Στο 60' η ΑΕΛ βγήκε από τα δεξιά με τον Βλησαρούλη, έκανε κίνηση ο Χατζής που βγήκε από πίσω του και αυτός με την σειρά του έκανε σέντρα η οποία κόντραρε και έγινε το 0-3.

Η ΑΕΛ είχε και ένα δοκάρι με τον Ευαγγέλου και δυο γκολ ακυρωθέν. Πλέον η ΑΕΛ πάει να παίξει με την Βέροια σε ένα διαδικαστικό παιχνίδι  και έχοντας το μυαλό της στην κλήρωση που θα γίνει για την φάση των «8».

Από την άλλη ο Απόλλων Λάρισας αγωνίστηκε με παιδιά νεαρά από την Ακαδημία της ομάδας, αυτή είναι και η φιλοσοφία για το μέλλον του σωματείου.

Ο Απόλλων στο αγωνιστικό κομμάτι με αιχμή του δόρατος τον Ζαχόπουλο δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες αλλά ο πολύ καλός αντίπαλος τερματοφύλακας αποσόβησε τα γκολ και ακόμη δύο καλά σουτ από Λεπενιώτη και Αγρόδημο! Στο δεύτερο μέρος ο Μπιθιζής είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ και από μια ο Κούρτι και ο Λεπενιώτης.

Απόλλων Λάρισας (Θοδωρής Σκύφτας): Μπακαρός, Γαρυφάλλου (70’ Βαλδούμας), Διβανές, Τερζούδης, Μόκας (70’ Καρακότσογλου), Αγρόδημος, Ευθυμιάδης, Kim Donghun, Ζαχόπουλος (58’ λ.τ. Μπιθιζής), Λεπενιώτης (82’ Βλάχος), Κούρτι (82’ Τζίμουλας).

ΑΕΛ (Αποστόλης Ευαγγέλου – Αποστόλης Κατσιάνος): Αντωνόπουλος, Χατζής, Αποστολάκης, Αγγελούλης, Πιτσιδήμος, Ζησούλης, Νινίκας, Μιλτιάδης, Βλησαρούλης, Κρικώνης, Ζαχαράκης.

Έπαιξαν και οι: Μιχαήλ, Ευαγγέλου, Παπαϊωάννου, Ασίκογλου, Γιώτας.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Κοντογιώργος, Μπουρονίκος.