Βαθμολογία

Μεγάλο ενδιαφέρον για τη «μάχη» παραμονής!

Δείτε την ανάλυση των αγώνων της Α’ ΕΠΣΛ DE TOΧ για τα πλέι άουτ που διεξήχθησαν την Κυριακή (8/5). Αγωνία μεγάλη στο φινάλε όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές για το φινάλε…

ΠΑΟΛ Αβέρωφ -Δόξα Βλαχογιαννίου 0-1

Μεγάλη νίκη για το Βλαχογιάννι που πήρε μεγάλο εκτός έδρας τρίποντο για την «μάχη» της παραμονής! Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 26’ με πέναλτι του Γελαλή.

Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν, έχασαν ευκαιρίες με τον Μπέη, ενώ στο 79′ ο Μπέης κέρδισε πέναλτι και ο Κουτζαηλίας που ανέλαβε την εκτέλεση, σούταρε άουτ.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Φώτης Πλίτσης): Μάνος, Γιαννούκας, Μπαντέλας, Βαρσάμης, Στεργίου, Γκουγκουλιάς, Τσούτσος (85′ Χότζα), Αποστόλου (46′ Τζήκας Αθ. (51′ λ.τ. Γκιόσα)), Κανιούρας, Μπέης, Κουτζαηλίας (85′ Σπανός).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Χρόνης): Γραβάνης, Παληγιάννης (87′ Κιόρι), Φράντζας, Κυπαρίσσης, Τσιάρας, Πέτρου, Αλεξίου, Κοντοθανάσης, Ιωαννίδης, Γελαλής, Γκουρομπίνος Δ. (76′ Καρακίτσιος).

Διαιτητική Τριπλέτα: Τέγος, Μπατζιανούλης, Ντανταλής.

Σμόλικας Φαλάνης-ΑΟ Μαυροβουνίου 0-0

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στη Φαλάνη μεταξύ του Σμόλικα και του Μαυροβουνίου. Ευκαιρίες χάθηκαν και από τις δύο ομάδες, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Σμόλικας (Γιώργος Μάτος): Παπαγιάννης, Λιάκος, Τάφα, Περδίκης, Μανακούσιος Θ., Παπαθανασίου, Λάλος, Κόκκινος (60΄ Γκαλμπογκίνης), Καρυώτης (73΄ Χριστακέας), Πρισακάρου (78΄ Χαζίζι), Μανακούσιος Δ.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Μπάγκας, Κακαζούκης, Κολιοφούτης, Μπατζέλας Β., Μπατζέλας Ν., Τατσέλος, Μπέτσης, Ράχης, Πασσιάς, Ακριβόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Πράπας, Μαγγόλας και Παπαμάνος.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Βασιλός, Πάλλας.

Δήμητρα Γιάννουλης-Δόξα Αργυροπουλίου 1-1

Δήμητρα Γιάννουλης και Δόξα Αργυροπουλίου έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση, ενώ το Αργυροπούλι θα τα παίξει όλα για όλα μέχρι το τέλος για την παραμονή.

Το 1-0 έκανε ο Καρβούνης στο 30’, από κάθετη πάσα του Αντώνη Ραμάι. Στο 43’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνα, έγινε το 1-1. Οι γηπεδούχοι στο 77′ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Καρβούνη.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας): Κοτλής, Αρσένης, Σιαπάκος, Κουρούτσαλης, Αμπατζίδης, Τάφα, Μπάμπαλης, Μπάκος (85′ Μαντζαφλάρας), Ραμάι, Καρβούνης, Χατζηγρηγορίου (80′ Τσακνάκης).

Δόξα Αργυροπουλίου (Στέλιος Μπαχτσιβάνος): Ξύτσας, Γουναράς, Παραφέστας, Μπουζούκας, Μπαμπάκος, Φορτούνας, Σακοράφας (46′ Τζατζάκης), Σαμπανλάρι (77′ Καραλής), Καλόγηρος, Βασιλειάδης, Μπέλτσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάικος, Γκαρέλης, Νάκας.

Δαμασιακός-Ολυμπιακός Αμπελιάς 2-1

Ο Δαμασιακός κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό Αμπελιάς και «σφράγισε» και μαθηματικά την παραμονή. Δύσκολα πλέον πολύ τα πράγματα για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία.

Στο 46′ ο Τσούτσας έκανε το 1-0. Στο 51′ έπειτα από σουτ του Χατζή ο Στέλιος Τσιάλτας δεν απέκρουσε σωστά με τον επερχόμενο Πετράκη να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση (1-1).

Στο 60’ αποβλήθηκαν οι Πετράκης και Ιωαννίδης αφήνοντας τις δύο ομάδες με δέκα ποδοσφαιριστές για το τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης.

Στο 78′ ο Μουσιάρης με ένα διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνιά του Παπαγούλα από τα όρια της μεγάλης περιοχής πέτυχε ένα όμορφο γκολ για το τελικό 2-1.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Τσιάλτας Στ., Μπακαΐμης, Οικονόμου, Ιωαννίδης, Λέτσιος Στ. (79′ Δεληχάς), Δούκας, Τσιάλτας Θ. (72′ Σκούπρας), Μουσιάρης Δ., Βίδρας, Λούτσος, Τσούτσας.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Δημήτρης Βλάχος): Παπαγούλας, Χάμος, Πετράκης, Κοτρώτσιος, Αντωνίου, Πλίτσης (74′ Μπλάντας), Νταμπαλέτσιος (55′ Γαλάνης), Καρατζούκο, Χύσα, Τσαπατόρης, Χατζής.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημέρας, Νίκζας, Μπλιώνας.

Αστραπή Νέας Πολιτείας-ΑΣ Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος" 3-0

Η Αστραπή κέρδισε τον Πύρρο με 3-0 σε ένα ματς χωρίς άγχος και για τους δύο. Η Αστραπή Νέας Πολιτείας άνοιξε το σκορ στο 44′ με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κωνσταντίνου από τον Μάρη, και το εκτέλεσε εύστοχα ο Βέλλας για το 1-0.

Στο 73′ από κάθετη πάσα του Νότη Κολλάτου ο Κωνσταντίνου βγήκε τετ α τετ για το 2-0. Στο 90′ ο Κωνστανίνου πήρε την κάθετη του Μπομπότη και κέρδισε και πάλι τον Ντούσιο για το τελικό 3-0.

*Για την Αστραπή ντεμπούτο έκαναν ο τερματοφύλακας Μπαρούτας που ξεκίνησε το παιχνίδι ως βασικός, αλλά και ο Αρχοντής που πέρασε ως αλλαγή στο 66′. Αμφότεροι γεννηθέντες το 2006 και προερχόμενοι από το εφηβικό τμήμα της Αστραπής.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Μπαρούτας, Μπόνιας (78′ λ.τ. Αντωνόπουλος), Κυρίτσης, Κατσιάνος, Παπανικολάου (66′ Κολλάτος), Μπομπότης, Φίλης (82′ Ζαρκαδής), Κυριάκος (82′ Βρούβας), Καλτσάς, Βέλλας (66′ Αρχοντής), Κωνσταντίνου.

Πύρρος Βορειοηπειρώτων Λάρισας (Γιάννης Τσαλάγγας): Ντούσιος, Ζύμα, Μάρης, Τσιρογιάννης, Βίλλης, Νικούλης, Αλλιάι, Βύρλας, Σάρρα, Φιλίππου, Τσιαμούρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Γρηγοριάδης, Σουπεκιώτης.

Όλυμπος Γόννων-Αμπελωνιακός 4-0

Την παραμονή του στην Α’ ΕΠΣΛ για την νέα αγωνιστική περίοδο και μαθηματικά, εξασφάλισε ο Όλυμπος Γόννων κερδίζοντας τον Αμπελωνιακό με 4 -0. Για τον Αμπελωνιακό αυτό το αποτέλεσμα ήταν άσχημο καθώς η Δόξα Βλαχογιαννίου κέρδισε στο Αβέρωφ με 0-1 και η «μάχη» της παραμονής δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο.

Στο 3’ ο Νίκος Μάντζαρης με ατομική ενέργεια έκανε το 1-0. Ο Γαγάρας με δική του ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 2-0 στο 9'. Στο 34’ από  εκτέλεση φάουλ του Τσιτζιλώνη ο Μπούμπουλης με σουτ στη κίνηση έκανε και το 3-0. Στο 55′ και πάλι από εκτέλεση φάουλ του Τσιτζιλώνη ο Συγκούνας διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τον Όλυμπο Γόννων.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης (80′ Τσιαπλές Β.), Ζαϊρές Γ., Γκουγκουλιάς (55′ Ζαϊρές Β.), Μπούμπουλης Θ, Συγκούνας, Τσιτζιλώνης, Μάντζαρης (80′ Γκαγκανάσιος), Σερίφης, Γαγάρας, Μπούμπουλης Ευαγ., Κολτσίδας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μάνος, Παπαγεωργίου.