Βαθμολογία

Χάρηκαν το ποδόσφαιρο Ηρακλής Λάρισας και Αστέρας Μελισσοχωρίου (PICS)

Ένα πολύ ωραίο φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (7/5) στο AEL FC ARENA. Ο πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Ηρακλής Λάρισας αντιμετώπισε τον Αστέρα Μελισσοχωρίου που τερμάτισε πρώτος στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και κατέκτησε και αυτός με την σειρά του το πρωτάθλημα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι δύο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετούς παίκτες και σχήματα και σίγουρα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ και για τους δύο.

Οι παίκτες του Ηρακλή Λάρισας είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις καθημερινές προπονήσεις και να βρούνε έναν ακόμη καλύτερο ρυθμό ενόψει των μπαράζ ανόδου στη Super League 2.

Ο προπονητής του Ηρακλή Χρήστος Χατζηλιάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά και όπως φάνηκε το χαρήκαν ιδιαίτερα το παιχνίδι.

Αγκαλιασμένοι οι δύο τεχνικοί

Από την άλλη ο τεχνικός του Αστέρα Μελισσοχωρίου Μάκη Αλεξούδης είδε τους παίκτες του να ανταποκρίνονται σε ένα δυνατό φιλικό. Σίγουρα το Μελισσοχώρι διαθέτει μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα και το έδειξε και στο ματς κόντρα στον Ηρακλή.

Για την ιστορία οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 2-0, είχαν και δύο δοκάρια και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες.

Πολύ καλά στάθηκε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου που διαθέτει ένα δυναμικό σύνολο με έμπειρους παίκτες που γνωρίζονται καλά εδώ και πολλά χρόνια.

Τα τέρματα σημείωσαν οι Σταμάτης στο πρώτο μέρος και Παπαδόπουλος στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι νικητές έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, είχαν την κατοχή της μπάλας, έβγαλαν και ωραίους συνδυασμούς και έδειξαν πως σε ένα πολύ καλό επίπεδο, ενόψει των αγώνων που θα κρίνουν την άνοδο. Οι νικητές του φιλικού είχαν και δύο δοκάρια με τους Ναρίνογλου και Παπαδόπουλο.

Πολύ ωραίες στιγμές στο τέλος του φιλικού, αφού οι δύο ομάδες και η διαιτητική τριπλέτα έβγαλαν όλοι μαζί μία αναμνηστική φωτογραφία για λογαριασμό του athleticlarissa.

Εμείς από την πλευράς μας ως site, να ευχηθούμε στον Ηρακλή Λάρισας να πετύχει το στόχο του και να πανηγυρίσει την άνοδο στην Super League 2 και ο Αστέρας Μελισσοχωρίου να έχει μία πολύ παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Χάμος, Κούλπας, Τάρτας, Μπαλαμώτης, Κυριαλάνης, Γκίκα, Παπαδόπουλος, Καμπέρης, Ναρίνογλου, Σταμάτης, Κακαβίτσης.

Έπαιξαν και οι: Γκαλίτσιος, Ζαφειρίου, Ντάτσι, Αλεξίου, Γαργάλας, Μπάμης, Παπαγεωργίου.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Σδράλης Α., Κολοβός, Αβδουλάς, Λιάγκας, Μπιρόλ, Γουργιώτης, Καραμάνος, Καφαντάρης, Χαρούλης.

Έπαιξαν και οι: Παπαϊωάννου, Διαμαντής, Μπρούσας, Θεοχαρίδης, Ντανιέλ, Χατζής.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Καραμαγκιόλας, Κυρίτσης.

Αναμνηστική φωτογραφία με φόντο το AEL FC ARENA έβγαλε η ομάδα του Αστέρα Μελισσοχωρίου με τον φακό του athleticlarissa