Κίνημα Αλλαγής ή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, αυτές είναι οι επιλογές που θα έχουν τα μέλη του Κινήματος για να αποφασίσουν το νέο όνομα της παράταξης.

Την Κυριακή 8 Μαΐου, πέντε μήνες μετά τις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου και την ανάδειξη του Νίκου Ανδρουλάκη σε νέο πρόεδρο τα μέλη του Κινήματος, καλούνται να αποφασίσουν ποιο όνομα θέλουν για το κόμμα.

Το ψηφοδέλτιο για την επιλογή ονόματος της παράταξης

Οπως φαίνεται και στο ψηφοδέλτιο η πρώτη ονομασία έχει το σήμα αυτό του ΚΙΝΑΛ, ενώ η δεύτερη έχει τον ιστορικό πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας πρόσφατα σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα, είχε τονίσει: «Το όνομα της παράταξης που θα κατέβουμε στις βουλευτικές εκλογές θα το υπογράψουν με την ψήφο τους τα χιλιάδες μέλη μας που θα συμμετέχουν στη διαδικασία της 8ης Μαΐου».

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές των νέων Νομαρχιακών Επιτροπών

Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές των νομαρχιακών και τοπικών οργάνων του Κινήματος καθώς και για αντιπροσώπους στο συνέδριο του κόμματος.

«Την Κυριακή 8 Μαΐου, εκλέγουμε Νομαρχιακές & Δημοτικές Οργανώσεις, συνέδρους, ενώ αποφασίζουμε και για το όνομα της παράταξης μας!» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του.

iefimerida.gr