Βαθμολογία

Back to Back Εκατομμυριούχο και Αρβύλα θέλουν στον ΑΝΤ1

Αν έχει ο ΑΝΤ1 να επιδείξει φέτος μια επιτυχία μέσα στις πολλές αποτυχίες είναι η ζώνη των 20.00. Την πήρε άνετα με τους «Αρβύλα» και το «Βινύλιο» και συνεχίζει τώρα να είναι πρώτος με τον «Εκατομμυριούχο» του Γρηγόρη.

Στο κανάλι λοιπόν θέλουν οι επιτυχημένες εκπομπές του σταθμού να διατηρηθούν ως έχουν. Δεν φεύγει λοιπόν το τηλεπαιχνίδι για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η σκέψη του καναλιού είναι να μείνει ο «Εκατομμυριούχος» και την επόμενη σεζόν στη ζώνη των 20.00 και να ακολουθούν οι «Αρβύλα» στις 21.00.

Σενάριο που φυσικά μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εάν το δεχθεί ο Αντώνης Κανάκης καθώς στο συμβόλαιό του υπάρχει πολύ συγκεκριμένη πρόβλεψη για τη ζώνη μετάδοσης και τη διάρκεια των εκπομπών του. Αν λοιπόν ο Κανάκης δεχθεί να κατέβει λίγο στην prime time η ζώνη θα πάει όπως σας την περιέγραψα.

Αλλιώς υπάρχει και το εναλλακτικό αντίστροφο σενάριο: Δηλαδή να παίζει στις 20.00 «Αρβύλα» και «Βινύλιο» και να πάει στις 21.00 ο «Εκατομμυριούχος». Η ζώνη των 21.00 πάντως είναι σαφώς πιο δύσκολη καθώς εκείνη την ώρα θα ξεκινούν στα άλλα κανάλια τα σίριαλ και τα ριάλιτι. Οπότε μάλλον ο Κανάκης θα ζητήσει να παραμείνει στις 20.00.

nassosblog.gr