Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία ο Δωτιέας Αγιάς για τα μπαράζ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Δωτιέα Αγιάς για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Ο ιστορικός σύλλογος μετά από μία άκρως πετυχημένη χρονιά ετοιμάζεται για την τελική αντεπίθεση.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Υπάρχει αισιοδοξία στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Αγιάς πως η ομάδα με την απαιτούμενη σοβαρότητα που έχει, θα πετύχει τον στόχο της. Εξάλλου διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο, ικανό να πάρει και την πρώτη θέση στα μπαράζ.

Το σημαντικό για το τεχνικό τιμ, τον κόουτς Τάσο Μπεριτζά, τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Παπαρίζο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Λεωνίδα Κιόρογλου είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Από την διοίκηση της ομάδας γίνεται κάλεσμα να γεμίσει ο κόσμος την Κυριακή (8/5 – 16:00) το γήπεδο της Ανάβρας και να βοηθήσει τους παίκτες για την πρώτη νίκη στα μπαράζ κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου (ομάδα από τα Τρίκαλα).

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ. Στο ματς Δωτιέας Αγιάς – Διγενής Νεοχωρίου διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Φουστάνας, με πρώτο βοηθό τον Βασίλειο Χατζηβασιλείο και δεύτερη επόπτρια την Ζωή Παπαδοπούλου, όλοι από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.