Βαθμολογία

Ευχαριστήριο ΠΟ Ελασσόνας

Ο πρόεδρος του ΠΟΕ Άλκης Χατζηβασίλης και η διοίκηση του συλλόγου, θέλουν ευχαριστήσουν το φίλαθλο κοινό ολόκληρης της επαρχίας Ελασσόνας, για την τεράστια υποστήριξη τους, στον Τελικό Κυπέλλου του Νομού Λάρισας, μια γιορτή για τον αθλητισμό της Ελασσόνας, καθώς και για την διαρκή στήριξη τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα και το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας για την άψογη συνεργασία και την ουσιαστική βοήθεια που μας προσφέρουν, την ΕΠΣ Λάρισας και τον πρόεδρο της Δημήτρη Μπουχλαριώτη για την άριστη διοργάνωση του Τελικού, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.Χαρίτωνα για τη δύναμη που μας πρόσφερε με τις ευχές του, την τοπική μας βουλευτή Στέλλα Μπίζιου που βρίσκεται πάντα δίπλα μας, όλους τους χορηγούς μας, καθώς και όλο τον κόσμο που στηρίζει οικονομικά την προσπάθεια της ομάδας μας.

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τον προπονητή μας Βαγγέλη Μόρα και τον άμεσο συνεργάτη του Ανδρέα Τσιρβούλη, όλο το προπονητικό team του συλλόγου μας και φυσικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την φετινή τεράστια αγωνιστική τους προσπάθεια, κατακτώντας την ιδιαίτερα τιμητική 3η θέση στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και φυσικά την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια πανέμορφη και δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Π.Ο.Ε. θέλει να στείλει μήνυμα ενότητας και κοινής συμπόρευσης με όλα τα αθλητικά σωματεία της επαρχίας μας, για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη του τοπικού αθλητισμού, που αποτελεί ακόμη μία πλευρά της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου στη διοίκηση και όλα τα μέλη της ομάδας μας για τον καθημερινό τους αγώνα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και την συμπαράσταση τους.

Από τη πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να τιμούμε την ένδοξη ιστορία του Π.Ο.Ε.

Ο Πρόεδρος Άλκης Χατζηβασίλης και το ΔΣ του Π.Ο.Ελασσόνας