Βαθμολογία

Πότσι: «Ήταν χρονιά γεμάτη εντάσεις, λύπες και χαρές για τον ΟΦΙ»

Τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και τον κόσμο του ΟΦΙ ευχαριστεί σε μήνυμα του ο Φαμπρίτσιο Πότσι.

Ο Αργεντινός παράγοντας της ομάδας της Ιεράπετρας κάνει ειδική αναφορά στους 14 παίκτες που ήρθαν από την πατρίδα του, τους οποίους όπως σημειώνει στο μήνυμα του, ο κόσμος του ΟΦΙ τους αγκάλιασε «και τους κάνατε να νιώθουν σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους. Ταξίδεψαν μέχρι εδώ μη ξέροντας την γλώσσα και ούτε τι θα βρουν στο μέρος που πηγαίνουν. Σίγουρα καταφέρατε να σας θυμούνται με χαρά και σεβασμό για πάντα».

Αναλυτικότερα το μήνυμα από τον Πότσι είναι το εξής: Μια δύσκολη χρονιά έλαβε τέλος χθες στην έδρα μας. Μια χρονιά γεμάτη εντάσεις, λύπες μα και χαρές.

Πρώτον, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους παίκτες της ομάδας του ΟΦΙ για την θέληση τους, την δύναμη τους και το πάθος που έδειξαν για την ομάδα. Εκαναν μεγάλη προσπάθεια και έδωσαν την ψυχή τους για να πετύχουν τον στόχο τους. Και το κατάφεραν, παραμένοντας στην SL2 που ήταν ο αρχικός σκοπός της ομάδας.

Δεύτερον, θέλω να ευχαριστήσω όλη την Διοίκηση του ΟΦΙ, καθώς και τον καθένα ξεχωριστά, γιατί συνέβαλλε με τον τρόπο του για να σωθεί η ομάδα σε μια δύσκολη χρονιά για όλους και όλες τις ομάδες ανεξαιρέτως.

Τρίτον, θέλω να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλο τον κόσμο της Ιεράπετρας, που ήταν εκεί και υποστήριζαν την ομάδα που αγαπούν μέχρι το τέλος.

Ευχαριστώ ολόψυχα, γιατί το καλοκαίρι ήρθαν 14 παίκτες από την Αργεντινή, τους αγκαλιάσατε όλους και τους κάνατε να νιώθουν σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους. Ταξίδεψαν μέχρι εδώ μη ξέροντας την γλώσσα και ούτε τι θα βρουν στο μέρος που πηγαίνουν.

Σίγουρα καταφέρατε να σας θυμούνται με χαρά και σεβασμό για πάντα. Ας κρατήσουμε τις όμορφες στιγμές από αυτή τη δύσκολη χρονιά. Με την ελπίδα τα πράγματα να γίνονται καλύτερα. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους σας.

Πηγή: Athlitiko