Βαθμολογία

Ο Ηρακλής Λάρισας ετοιμάζει το... αύριο! (PICS)

Η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, το δημιούργημα του Λάμπρου Ιωακείμ έχει εξελιχθεί σημαντικά όλα αυτά τα χρόνια και έχει βάλει όπως φαίνεται γερές βάσεις για το μέλλον, αφού ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έχει επενδύσει στις εγκαταστάσεις και την πρόοδο των νέων παιδιών που διαθέτει η Ακαδημία!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Νέα γήπεδα τελευταίας γενιάς, προπονητές που ξέρουν καλά του αντικείμενο, μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις και άλλα πολλά έχει στο ενεργητικό του το σωματείο της Λάρισας που έχει καταφέρει να ανοίξει τα «φτερά» του με συλλόγους αλλά και σημαντικούς ανθρώπους ακόμη και εκτός Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας Λάμπρος Ιωακείμ παρακολουθεί την αναμέτρηση της Κ16, εξάλλου είναι γνωστό πως δεν χάνει παιχνίδι της Ακαδημίας.

Μια ακαδημία ποδοσφαίρου είναι μια εγκατάσταση αφιερωμένη στην ανάπτυξη νέων ποδοσφαιριστών, αυτό έχει δουλέψει πάρα πολύ το σωματείο του Ηρακλή και έχει φτάσει σήμερα σε ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Η ομάδα διδάσκει στους νέους παίκτες πώς να παίζουν το παιχνίδι σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του συλλόγου.

Η Ακαδημία του Ηρακλή, βοηθάει στην ανάπτυξη ατόμων και τη βελτίωση των παικτών. Διαθέτει μάλιστα και δικό του εξαιρετικό γυμναστήριο εκτός όλων των άλλων που προαναφέραμε.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ο Δημήτρης Καπετανόπουλος έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην όλη προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλή Λάρισας στο κομμάτι των υποδομών.

Ο Ηρακλής Λάρισας εκτός από τις εγκαταστάσεις «ΑΛΑΝΑ & 4-4-2», έχει δημιουργήσει  και ένα εξαιρετικό προπονητικό κέντρο στην Κοιλάδα, δέκα λεπτά από τη Λάρισα. Ένα γήπεδο εξαιρετικό που χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις της η πρώτη ομάδα που είναι στα πρόθυρα της Super League 2, όσο και η Ακαδημία της ομάδας.

Ο προπονητής της Κ16 Θάνος Τριανταφυλλόπουλος ζει έντονα το παιχνίδι και έχει βοηθήσει πάρα πολύ τα νέα παιδιά της ομάδας να εξελιχθούν χρόνο με το χρόνο, αφού εκτός από βαθιά γνώση που έχει, διαθέτει και πολύ μεράκι γι’ αυτό που κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Το περασμένο σαββατοκύριακο διεξήχθη και ένα πολύ ωραίο ματς της Κ16 ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε είναι από το συγκεκριμένο παιχνίδι...