Βαθμολογία

Παραιτήθηκε από τον Πιερικό ο τεχνικός διευθυντής Σκέντος

Την παραίτησή του από το ρόλο του τεχνικού διευθυντή του Πιερικού  υπέβαλε εγγράφως ο Στέφανος Σκέντος.

Αναλυτικά η δήλωση του Σκέντου, που ήταν τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Πιερίας τον τελευταίο χρόνο:

“Δήλωση παραίτησης

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κ. Νατσιάβα και το Δήμαρχο Κατερίνης, κ. Κουκοδήμο για την ευκαιρία που μου έδωσαν και πίστεψαν σε εμένα, ούτως ώστε να εργαστώ και να προσφέρω από το νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ιστορικότερη και μεγαλύτερη ομάδα του νομού Πιερίας, της ποδοσφαιρικής ομάδας, ΠΑΕ Πιερικός.

Δυστυχώς, λόγω προσωπικών λόγων-αποφάσεων που με απασχολούν εδώ και λίγο καιρό, δε θα μπορέσω να είμαι άλλο σε αυτή τη θέση (έχω ενημερώσει κατ’ ιδίαν εδώ και κάποιες μέρες όλο τον οργανισμό για την πρόθεσή μου αυτή), που με ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη κατείχα όλο αυτό το διάστημα.

Πιστεύω και νιώθω οτι με μεγάλο ζήλο έκανα ο,τι καλύτερο μπορούσα από αυτή τη θέση που είχα, ώστε να βγάλω ασπροπρόσωπους και τους ίδιους, αλλά και ολόκληρο τον οργανισμό και το ίδιο πιστεύω οτι νιώθουν και οι ίδιοι.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτούς τους σχεδόν 12 μήνες (διοίκηση, προπονητές, παίκτες, υπαλληλικό προσωπικό και γενικά τους πάντες, που είχαμε καθημερινή επαφή και όχι μόνο), για την όμορφη συνεργασία που είχαμε όλο αυτόν τον καιρό που ήμασταν μαζί!

Ακόμα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προαναφερθέντες, αλλά και στον φίλαθλο κόσμο για τη στήριξή του στη δύσκολη χρονιά που είχαμε φέτος και θέλω να πιστεύω οτι η ομάδα στο τέλος θα δικαιωθεί, είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο και θα αγωνίζεται εκεί που πρέπει και εκεί που αξίζει το λιγότερο να βρίσκεται, δηλαδή στη Σούπερ Λιγκ 2.

Τέλος, θέλω να ζητήσω μια συγνώμη (η οποία ξέρω πως δεν αρκεί) από το φίλαθλο κόσμο της Πιερίας και του Πιερικού που η ομάδα δεν σώθηκε απόλυτα και σίγουρα βαθμολογικά (αν και θέλω να πιστεύω οτι στο τέλος θα γίνει) και να πω οτι αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν από το πόστο που είχα, όπως πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας ξεχωριστά τις ευθύνες που είχε και έφτασε η ομάδα σ αυτό το δύσκολο σημείο, που δεν της άξιζε και δεν της αξίζει. Η κριτική την προκειμένη στιγμή περισσεύει για όλους μας και το μόνο που χρειάζεται είναι η συσπείρωση από όλους, για την επόμενη μέρα της ομάδας μας.

Υ.Γ. Η ομάδα και γενικότερα όλος ο οργανισμός που λέγεται Πιερικός χρειάζεται και θα χρειάζεται πάντα τη στήριξη και τη βοήθεια όλων των φιλάθλων του νομού (Δεν περισσεύει κανείς).

Υ.Γ. 2 Η μάχη της ομάδας μας δεν τελείωσε και θα συνεχιστεί απ’ όσο έχω πληροφορηθεί, στις δικαστικές αίθουσες μέχρι να υπάρξει δικαίωση.

Με τιμή,

Σκέντος Γ. Στέφανος”.