Βαθμολογία

Πολλές (Χ)αμένες ευκαιρίες για το Ελευθεραί

Στο γήπεδο Ελευθεραί, την Κυριακή (1/5) διεξήχθη το ματς της ομώνυμης ομάδας με την Δόξα Υπέρειας για τον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και την 19η αγωνιστική.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα δυνατό ματς διεξήχθη με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται άκρως ανταγωνιστικοί και να χάνουν σωρεία ευκαιριών αλλά να μην σκοράρουν. Από την άλλη η Υπέρεια είχε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες (Πολύζος, Σιδηρόπουλος, Τλούπας), παρόλα αυτά στάθηκε αξιοπρεπώς και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας σε μία καλή χρονιά για την ομάδα της Δόξας (0-0).

Στο 15’ χαμένο τετ α τετ του Θεοδώρου για τους γηπεδούχους. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Ανυφαντή στο 25’. Στο 48’ καλό σουτ του Τσεκούρα έφυγε άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Τριτόπουλος δεν βρήκε δίχτυα.

Στο 60’ τεράστια ευκαιρία χαμένη με τον Τσεκούρα αφού εξ’ επαφής, μόνος του έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 69’ πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς Ελευθεραί για πέναλτι στον Θεοδώρου.

Στο 83’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη με τον Ντελόπουλο, που έκανε την κεφαλιά, με το ένα χέρι έδιωξε ο Σκαντζούρης σε κόρνερ. Αφού χάθηκαν τόσες ευκαιρίες για το Ελευθεραί στο 88’ θα μπορούσε να τους τιμωρήσει ο Τσούρης Ν., αφού το σουτ που έκανε πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

ΑΟ Ελευθερώνc (Σταύρος Τσαπράζης): Τζήμας, Ζησόπουλος, Μακρίδης, Ανυφαντής, Μιχαλόπουλος, Τσεκούρας, Τέλιος (56’ λ.τ. Δεμερτζής), Μαντζώνης (46’ Τριτόπουλος), Γκουζιώτης (84’ Τόλιας), Ντελόπουλος, Θεοδώρου.

Δόξα Υπέρειας (Κώστας – Δημήτρης Ρόφαλης): Σκαντζούρης, Ζησόπουλος, Σκέγια, Αρσενόπουλος, Ισούφης, Πίσλι (85’ Τσούνι), Καλφόγλου, Δημητρίου, Λαυδής (67’ Τσούρης Ν.), Τσοβάρας (75’ Τσούρης Γ.), Ζαχαράκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Κοντογιώργος, Πάλλας.