Βαθμολογία

Φινάλε με νίκη για τον Τοξότη, ελπίδες για τα νιάτα της Χαραυγής

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (1/5) ο 2ος όμιλος της Γ’ ΕΠΣΛ με τα ματς της 18ης αγωνιστικής. Στο «Κουκολίτσιος-Μουσιάρης» έγινε ένα πού ωραίο παιχνίδι αφού το γήπεδο «πλημύρισε» με νιάτα από τον Τοξότη και την Χαραυγή.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από πλευράς Χαραυγής, πέντε παίκτες της 11αδας καθώς και οι τρεις αλλαγές ήταν μόλις το 2007. Για την ιστορία οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 3-1 κατακτώντας την 5η θέση στον όμιλο. Από την άλλη η Χαραυγή στην επιστροφή της με νέο «αίμα» άφησε πολλές ελπίδες και εντυπώσεις για το μέλλον.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός και γενικά οι άνθρωποι των ομάδων αναφέρουν πως το γήπεδο δεν ποτίζεται καλά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 10’ ο Τραχανάς για τον Τοξότη με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Δύο λεπτά μετά ο Μελανός έκανε το σουτ, έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ ο Ντότσι. Στο 14’ όμως ο Μανίκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το ψηλοκρεμαστό σουτ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Στο 58’ το σουτ του Τσάλαβου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 65’ τη σέντρα έκανε ο Μελανός, ο Κιόσα πετάχτηκε και με σουτ έκανε το 2-1.

Στο 70’ καλό σουτ του Κατσανάκη πέρασε άουτ για την Χαραυγή, επτά λεπτά μετά, ύστερα από ωραία προσπάθεια του Κιόσα, ο Τσίτσαβος έκανε το σουτ στο γάμα για το τελικό 3-1. Και στο 82’ ο Χυσένη από θέση τετ α τετ πλάσαρε άουτ.

Τοξότης Λάρισας (Γιάννης Βαΐτσης): Λίτσιος, Μπάρδας, Σπηλιώτης, Τραχανάς, Παπαϊωάννου, Γκαλίτσιος, Κιόσα, Ζήκος, Τσάλαβος, Μελανός, Τσίτσαβος.

Α.Ε.Σ. Χαραυγή (Γιώργος Λούτσος): Ντότσι, Μπαλκουράνης, Κουτσαφτίκης, Κατσιανάκης, Ακριβούλης, Ντίτσα, Μπίλιος (46’ Χυσένη), Μανίκας, Κούτσιας (78’ Τσελά), Κρικέλης (70’ Καραμανές), Κιούσης (75’ Αγγελής).

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Σουπεκιώτης, Συρμακέζης.