Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας η Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ

Άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση της Κ20 της ΑΕΛ απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας (30/4), με τελικό σκορ και 6-2! Η Κ20 της ΑΕΛ μέχρι σήμερα σε 6 αγώνες έχει πετύχει 6 νίκες με συνολικό ενεργητικό 24 γκολ και παθητικό μόνο 3 γκολ.

">http://

Σημειωτέον ότι με την Κ20 δεν αγωνίσθηκαν οι 19χρονος Μιλτιάδης, 19χρονος Νίνο, ο 19χρονος Τσουμάνης και ο 18χρονος Τσέλα οι οποίοι ήδη έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και αποτελούν και βασικά στελέχη. Σε καλές καιρικές συνθήκες διεξήχθη ο αγώνας και σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο με τις δυο ομάδες να δίνουν την δίκη τους «μάχη».

Με όρεξη ξεκίνησε η ΑΕΛ μπαίνοντας πολύ δυνατά και απειλώντας την εστία του Αλμωπού με τον Ζαχαράκη και τον Ζησούλη να απειλούν χωρίς να βρίσκουν στόχο. Τρίτη ευκαιρία και «φαρμακερή» καθώς μετά από το κόρνερ του Αποστολάκη, ο Κοτσιανούλης με πανέμορφο μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0.

Μετά από αυτό το γκολ η ΑΕΛ συνέχιζε να πιέζει ψηλά κάνοντας και άλλες επιθέσεις με τους Ζησούλη, Βλησαρούλη και Κρικώνη να αστοχούν. Στο 32’ μετά από άλλη μια ωραία εκτέλεση κόρνερ ο Βλησαρούλης πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και έκανε το 2-0.

Μετά από δύο λεπτά και την αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ έγινε το 2-1, δίνοντας για λίγο ελπίδες στους παίχτες του Αλμωπού. Μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο στο 50’ ο Ζαχαράκης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και «έσπασε» την μπάλα στον Κρικώνη κάνοντας το 3-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ζαχαράκης μετά από άψογη πάσα του Κρικώνη έκανε το 4-1. Στο 70’ ο Ζαχαράκης ξανά συνέχισε να εκμεταλλεύεται τις πάσες των συμπαικτών του και αυτή την φορά του Κοτσιανούλη, κάνοντας το 5-1.

Το 5-2 για την ομάδα του Αλμωπού έγινε στο 80’ μετά από πάσα στην πλάτη της άμυνας. Για να έρθει ο Ζαχαράκης και να εκμεταλλευτεί το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και να του «κλέβει» την μπάλα κάνοντας το δικό του χατ-τρικ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 6-2.

ΑΕΛ Κ20 (Αποστόλης Ευαγγέλου – Αποστόλης Κατσιάνος): Αντωνόπουλος, Χατζής, Αγγελούλης, Μπαργιώτας, Αποστολάκης, Κοτσιανούλης, Νινίκας, Ζησούλης, Κρικώνης, Βλησαρούλης, Ζαχαράκης.

Έπαιξαν και οι: Ντιντής, Μιχαήλ, Ευαγγέλου, Θεοχάρης, Πινακάς.