Βαθμολογία

Η αποστολή για την «μάχη» παραμονής!

Ο Απόλλων Λάρισας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για τον «τελικό» παραμονής που δίνει την Κυριακή (01/05, 14.45) στο γήπεδο Φιλιππούπολης κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄, στα πλαίσια της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Super League 2.

Η λαρισινή ομάδα θέλει μόνον την νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό και ποιοτικό συγκρότημα, για να μην μπλέξει με οποιαδήποτε συνάρτηση με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων (Καβάλα, Πανσερραϊκός, Θεσπρωτός), που “μάχονται” για τον ίδιο σκοπό.

Ο τεχνικός κ. Θωμάς Γράφας αμέσως μετά το τέλος της Σαββατιάτικης προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή των «κυανόλευκων» γι αυτό το παιχνίδι, από την οποία θα απουσιάσουν οι τραυματίες Βαγγέλης Νούσιος, Στέλιος Παναγιώτου και ο τιμωρημένος Μιχάλης Γιαννίτσης.

Επιστρέφουν όμως – αφού εξέτισαν την ποινή τους λόγω καρτών – οι Δημήτρης Λίταινας και Ανδρέας Σταματής. Στην αποστολή “μάχης μέχρι τελικής πτώσεως” του Απόλλωνα συμπεριλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Αστράς (Τ), Μαντζάρης (Τ), Σκούπρας, Tiboue, Λουκάς, Λίταινας, Ποτόσογλου, Χατζής, Σταματής, Μπαλογιάννης, Καλούσης, Ousmane, Villa, Πετράκης, Karamoko, Ζιάκας, Γκάρας, Ευθυμιάδης, Ngo’o.