Βαθμολογία

ΑΕΚ: Προαγωγή για παίκτη από την Β’ ομάδα

Πανέτοιμος για την πρώτη ομάδα είναι παίκτης που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ Β στην Super League 2

Με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ προπονήθηκε ο Τζούντα Γκαρσία την Παρασκευή (29/4). Κι ενδεχομένως μάλιστα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος να τον συμπεριλάβει και στην αποστολή του αγώνα (1/5) με τον ΠΑΟΚ, δεδομένων των απουσιών (Αραούχο – Τάνκοβιτς) στη μεσοεπιθετική γραμμή, συν το διάστρεμμα που ταλαιπωρεί τον Γέβτιτς.

Το Σάββατο (30/4) θα ανακοινωθεί η αποστολή οπότε και θα ξεκαθαρίσει εάν ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία θα συμπεριληφθεί ή όχι για πρώτη φορά στους «εκλεκτούς» της πρώτης ομάδας. Σημειωτέων πως ο 21χρονος μεσοεπιθετικός μετράει 30 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ με τη δεύτερη ομάδα της Ένωσης στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Μάλιστα ο λογαριασμός με τα δίχτυα στα στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα της ΑΕΚ Β΄, ήρθε έπειτα από 18 συμμετοχές και δεν ήταν ένα απλό τέρμα, αλλά ένα γκολ – «ποίημα».

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός από το Τρινιντάντ & Τομπάγκο με έναν «κεραυνό» που εξαπέλυσε από τα 40 μέτρα, έστειλε την μπάλα να καταλήξει…συστημένη στα δίχτυα του Εργοτέλη, στο παιχνίδι στο Ελ Πάσο για την 21η αγωνιστική της Super League 2. Τρομερό γκολ που σίγουρα θα ζήλεψε μέχρι και ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία ο οποίος έχει να λέει τα καλύτερα για τον μικρότερο αδερφό του.

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει αποθεώσει δημοσίως στο πρόσφατο παρελθόν την ποδοσφαιρική αξία του μικρότερου αδερφού του. Μάλιστα σε συνέντευξή του στο παρελθόν και πριν από την μεταγραφή το στην ΑΕΚ, όταν ρωτήθηκε ποιο από τα τέσσερα αδέρφια της οικογένειάς του είναι ο καλύτερος «ψήφισε» τον Τζούντα Γκαρσία σημειώνοντας: «ο νεότερος είναι ο καλύτερος και ελπίζω να τον δούμε να παίζει στην Ευρώπη».

Πηγή: SDNA