Βαθμολογία

Ο Ηρακλής Λάρισας διαπρέπει σε όλα τα επίπεδα! (PICS)

Ο Ηρακλής Λάρισας με την ομάδα Κ13 συμμετείχε στο 4ο Road for Salonica Cup, που διοργάνωσε ο Μακεδονικός στη Θεσσαλονίκη από 26 - 28 Απριλίου 2022.

Οι μικροί του Ηρακλή συμμετείχαν στον όμιλο και με τρεις ισάριθμες νίκες κατέλαβαν την 1η θέση του ομίλου αφού κέρδισαν τον ΠΑΟΚ Διάπλασης 6-1, τον ΠΡΩΤΕΑ με 4-3, και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 5-0.

Στον ημιτελικό αντιμετώπισαν τον Αλέξανδρο Κιλκίς και επικράτησαν με σκορ 2-0 φτάνοντας έτσι αήττητοι στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας τους όπου αντιμετώπισα την Κ13 της Cska Sofias.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι και αφού χάθηκαν σωρεία ευκαιριών από τον Ηρακλή οι δύο φιναλίστ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Στην διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε η Cska Sofias επικράτησε με σκορ 7-6 και ο Ηρακλής κατέλαβε τελικά την 2η θέση της κατηγορίας του.

Να συγχαρούμε τα παιδιά μας για την προσπάθεια τους και την 2η θέση που κατέλαβαν και για ιστορικούς λόγους ν' αναφέρουμε ότι στο τουρνουά συμμετείχαν:

Προπονητής: Καπετανόπουλος Δημήτρης. Σύνοδος αποστολής: Φώφη Μπίτου.

Ποδοσφαιριστές: Τσουράκης Σπύρος, Doda Gabriel, Μπεκιάρης Πολύκαρπος, Γκιάστας Νικόλαος, Νταφόπουλος Βαγγέλης, Νταφόπουλος Βαιος, Γκάγκας Γρηγόρης, Μακεντούδης Βαλάντης, Παπαδήμας Χρήστος, Τζουλιάνο Ράμα, Ζτούπης Νίκος, Οδυσσέας Θάνος, Καρασίμος Πάτροκλος, Τρουβάς Άρης, Ράπτης Κωνσταντίνος, Παναγιώτου Αχιλλέας  Μπεκιάρης Αποστόλης.

*Ο Ηρακλής Λάρισας ευχαριστεί τον Γκιάστα Κώστα για τις φωτογραφίες.