Βαθμολογία

Ένας αγώνας – γιορτή (VIDEO)

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 49ο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΛ άρχισε. Ηρακλής Λάρισας (πρωταθλητής Γ’ Εθνικής – 3ος όμιλος) και ΠΟ Ελασσόνας (τερμάτισε 3ος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής) διεκδικούν την Πέμπτη (28/4) και ώρα 17:00 στο ιστορικό στάδιο Αλκαζάρ το τρόπαιο σ’ έναν αγώνα-γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ενόψει τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΛ μεταξύ του Ηρακλή Λάρισας και του Π.Ο. Ελασσόνας δόθηκε την Τετάρτη (27/4) στα γραφεία της ΕΠΣΛ η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, η οποία αξίζει να τονίσουμε πως έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους είτε από τα σωματεία είτε από τα γραφεία της ΕΠΣΝΛ (Αδριανού 12), για να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Κατόπιν κλήρωσης, τυπικά γηπεδούχος αναδείχθηκε ο Ηρακλής Λάρισας, που σημαίνει πως οι φίλαθλοί του θα χρησιμοποιήσουν τη θύρα 4, ενώ φιλοξενούμενος κληρώθηκε ο Π.Ο. Ελασσόνας με τους φιλάθλους του να στεγάζονται στη θύρα 2. Η τιμή των εισιτηρίων στις δύο προαναφερθείσες θύρες είναι στα 5€, ενώ στη θύρα 3 το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10€.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια το Κύπελλο ΕΠΣΛ υπέστη σοβαρό πλήγμα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού κι έτσι τη σεζόν 2019-20 ο κυπελλούχος Φαλανιακός αναδείχτηκε μετά από κλήρωση (αφού ο θεσμός διεκόπη τα ημιτελικά), ενώ την περσινή σεζόν (2020-21) δεν είχαμε κυπελλούχο αφού η διοργάνωση δεν ολοκληρώθηκε (έγινε μόνο ο α’ γύρος).

Έτσι ο φετινός τελικός που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Απριλίου και ώρα 17.00 στο στάδιο Αλκαζάρ με φιναλίστ τους Ηρακλή Λάρισας και Π.Ο. Ελασσόνας θα είναι ο 49ος στο πλαίσιο της 51ης διοργάνωσης του θεσμού.

Από την Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι η Διαιτητική ομάδα του τελικού κυπέλλου είναι:

Διαιτητής: Κουκούλης Αδάμος
Α’ Βοηθός: Μάνος Βασίλειος
Β’ Βοηθός: Δεδικούσης Γρηγόριος
4ος Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Αγησίλαος
Διαιτητής περιοχής 1: Μπουρουζίκας Θωμάς
Διαιτητής περιοχής 2: Ντελέζος Ιωάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσακνάκης Πέτρος

* Η Διαιτητική ομάδα αποφάσισε την αμοιβή της να την παραχωρήσει για το Ταμείο Αρωγής.

Παρατηρητές τελικού κυπέλλου ΕΠΣΝΛ

1) Βουλγαρούλης Θωμάς ο οποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση και θα βραβευθεί για την προσφορά του.
2) Κοτούμπας Ιωάννης παρατηρητής Super League2
3) Γκογκολέτσιος Γεώργιος παρατηρητής Γ´ Εθνικής.
Οι παρατηρητές θα παραστούν αφιλοκερδώς στον τελικό κυπέλλου.

*Το athleticlarissa κάλυψε ζωντανά (LIVE) την συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΛ και σας μεταφέρει όλα όσα είπαν οι άνθρωποι των δύο ομάδων, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης μαζί με τα υπόλοιπα άτομα της διοίκησης.

">http://