Βαθμολογία

Super League 2: Ποιοι ελπίζουν για παραμονή

Οι θέσεις για την παραμονή είναι ελάχιστες και η Super League 2 πηγαίνει για φινάλε «θρίλερ» στην τελευταία αγωνιστική.

Λεβαδειακός και Βέροια εξασφάλισαν μαθηματικά το πρωτάθλημα σε Νότιο και Βόρειο Όμιλο και θα μονομαχήσουν για την άνοδο με τον χαμένο να πηγαίνει σε νέο μπαράζ με τον 13ο της Super League 1.

Όλο το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στη μάχη της ουράς για τις ομάδες που έχουν ελπίδες να σωθούν.

Από το Νότο υποβιβάστηκε ο Καραϊσκάκης που ακολουθεί τη Ρόδο και τη Ζάκυνθο στη Γ’ Εθνική. Μένει μια μόλις θέση κενή και αναμένεται να γίνει «σφαγή» μετά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής.

Ο Διαγόρας που έμεινε στο 0-0 με την Καλλιθέα είδε τον Ηρόδοτο να τον προσπερνά με τη νίκη του επί του Εργοτέλη, ενώ βήμα παραμονής έκανε ο Αστέρας Βλαχιώτη ο οποίος επικράτησε με ανατροπή του Αιγάλεω. Κινδυνεύει ακόμη και ο ΟΦΙ που έχασε 2-0 από τα Χανιά.

Η τελευταία αγωνιστική και η βαθμολογία της «ουράς»:

Ηρόδοτος-Αστέρας Βλαχιώτη

Αιγάλεω-Διαγόρας Ρόδου

ΟΦ Ιεράπετρας-Ζάκυνθος

Στο Βορρά ο Ολυμπιακός Βόλου αν και νίκησε τον Απόλλωνα Λάρισας υποβιβάζεται καθώς υστερεί στις ισοβαθμίες και ακολουθεί τα Τρίκαλα. Δύο θέσεις θα παιχθούν και αναμένεται να γίνει χαμός!

Ο Πανσερραϊκός πήρε ανάσα με τη νίκη κόντρα στον Αλμωπό και ουσιαστικά ευνοήθηκε από το 1-1 της Καβάλας με τον Ηρακλή. Ο ΑΟΚ ελπίζει πια σε θαύμα και δικό του τρίποντο με την Βέροια. Σε δύσκολη θέση είναι ο Πιερικός που έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική και ήρθε ισόπαλος 2-2 με την ΑΣΑ, ενώ κινδυνεύει και ο Θεσπρωτός.

Θυμίζουμε ότι από τον Απόλλωνα Λάρισας έχουν αφαιρεθεί 6 βαθμοί που μπορούν να επιστραφούν εφόσον πληρωθούν οι οφειλές για τις οποίες ενεργοποιήθηκε η ποινή.

Η τελευταία αγωνιστική και η βαθμολογία της «ουράς»:

Απόλλων Πόντου-Θεσπρωτός

Βέροια-Καβάλα

Ηρακλής-Αλμωπός Αριδαίας

Πανσερραϊκός-Νίκη Βόλου

Απόλλων Λάρισας-ΠΑΟΚ Β’

mikriliga.com