Βαθμολογία

Αναπτυξιακό Πρόγραμμα: It’s a woman’s game

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την ΕΠΣ Φωκίδας, διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία, αναπτυξιακή δράση για την προώθηση του ποδοσφαίρου στα κορίτσια (μέχρι 12 ετών), στο πλαίσιο του προγράμματος It’s a woman’s game.

Συγκεκριμένα, η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στις 20/4/2022, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Φωκίδας, και περιελάμβανε παιχνίδια κοριτσιών πριν την έναρξη και στη διάρκεια του ημιχρόνου του τελικού.

Η ΕΠΣ Φωκίδας έλαβε συγκεκριμένες κατευθύνσεις για την οργάνωση και λειτουργία της δράσης από τον Grassroots Manager, Σίσκο Χρήστο, και στα κορίτσια δόθηκαν από τη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, αναμνηστικά μπλουζάκια και δώρα στο πλαίσιο του προγράμματος It’s a woman’s game.

 

Στo επερχόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες δράσεις και σε άλλες ΕΠΣ με βάση τον προγραμματισμό λειτουργίας του προγράμματος, με κύριο στόχο την αύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων κοριτσιών στο ποδόσφαιρο και την προώθηση του αθλήματος στο γυναικείο πληθυσμό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η επιτυχία της δράσης οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ΕΠΣ Φωκίδας και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Φάνη Αγγέλου που οργάνωσαν άρτια την δραστηριότητα της.