Βαθμολογία

«Χωρίς αύριο το ματς με Ηρακλή, πιστεύω στην παραμονή»

Αισιόδοξος για την παραμονή της Καβάλας στην κατηγορία εμφανίστηκε ο Άλεξ Χαντιτάγκι. Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΚ τοποθετήθηκε μέσω κοινωνικών δικτύων, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για τον «τελικό» με τον Ηρακλή και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει το στόχο της παραμονής. Η ανάρτηση του:

«Δε θα υπάρξει αύριο! Τους τελευταίους 9 μήνες είχα την τιμή και το προνόμιο να αγωνιστώ για την πόλη της Καβάλας και την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟΚ.

Όλοι ξέραμε πώς κάποιες σκοτεινές και διεφθαρμένες δυνάμεις δεν ήθελαν η Καβάλα να παίξει ή να μείνει στη SL2. Οι αγώνες για την ομάδα δεν έχουν σταματήσει και συνεχίζονται ακόμα και σήμερα! Αλλά ήμασταν ατρόμητοι και πεισματάρηδες. Αρνηθήκαμε να τα παρατήσουμε!

Το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ηρακλή αντιπροσωπεύει τα πάντα για αυτήν την ομάδα και αυτή την πόλη. Εάν χάσουμε αυτό το παιχνίδι, ΔΕΝ θα έχουμε καμία πιθανότητα να παραμείνουμε στη SL2. Εδώ ακριβώς θέλαμε να είμαστε, έχοντας τον έλεγχο του πεπρωμένου μας. Εάν κερδίσουμε τους τελευταίους 2 αγώνες μας, παραμένουμε και μαθηματικά στην κατηγορία.

Το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή αντιπροσωπεύει την ευκαιρία αυτής της πόλης να δει:

1) Τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας και να παρακολουθήσει αυτούς τους καταπληκτικούς παίκτες για μια τελευταία φορά ή 2) να παρακολουθήσει αυτή την ομάδα να γράφει ιστορία και να κάνει το αδύνατο! Πιστεύω σε αυτούς και πιστεύω ότι θα μείνουμε στη Super League 2.

Είτε έτσι είτε αλλιώς θέλουμε και σας χρειαζόμαστε στο παιχνίδι! Χρειαζόμαστε την ενέργεια, το πάθος και την αγάπη σας για να μας θυμίσετε για ποιο λόγο παλεύουμε! Δεν υπάρχει λόγος να μη γεμίσει το γήπεδο το μεσημέρι της Τετάρτης!

1. Αν αγαπάτε τον ΑΟΚ και θέλετε να μας στηρίξετε, κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση.

2. Για την προπώληση των εισιτηρίων μας ισχύει και πάλι η προσφορά: 5 εισιτήρια των 5€.

3. Οι γυναίκες και τα παιδιά έχουν δωρεάν είσοδο.

4. Τα εισιτήρια στις θύρες την ώρα του αγώνα θα είναι στα 10€!».

mikriliga.com