Βαθμολογία

Φάνηκε στο χειροκρότημα η επιτυχία του Ηρακλή Λάρισας!

Μόνο θετικά σχόλια ακούστηκαν από την διεξαγωγή του 1ου Πασχαλινού «Larissa Cup» που διοργάνωσε ο Ηρακλής Λάρισας για τρεις ημέρες, από την Μ. Δευτέρα έως και την Μ. Τετάρτη (18-19-20) στην Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Του Χρήστου Γκατζούλη
Φωτογραφίες: Ιωάννης Ξανθόπουλος


Συμμετείχαν τμήματα Κ10 έως Κ16 και η αλήθεια είναι πως αυτό το τριήμερο «πλημμύρισε» η Λάρισα από νεαρούς ποδοσφαιριστές από διάφορα σημεία της χώρας μας.

Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων αλλά και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, ο Ηρακλής Λάρισας και ιδιαίτερα ο πρόεδρος της ομάδας, ο Λάμπρος Ιωακείμ αποφάσισε να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα και δικαιώθηκε.

Στην 1η θέση η Κ16 του Ηρακλή Λάρισας

Μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων από το σωματείο του Ηρακλή Λάρισας «έτρεξε» όλα τα οργανωτικά θέματα με σκοπό να μην υπάρχει η παραμικρή εκκρεμότητα.

Γήπεδα εξαιρετικά, οργάνωση σε όλα τα επίπεδα που έκανε εύκολη τη ζωή όλων των ομάδων, διαμονή στους καλύτερους χώρους για τις ομάδες εκτός Λάρισας, ενημέρωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή (βαθμολογίες – στατιστικά κ.α), καθώς και LIVE μετάδοση (πάνω από πέντε ώρες) όλων των τελικών αγώνων μαζί με τις απονομές στο AEL FC ARENA.

Αυθεντικός μα πάνω απ’ όλα πετυχημένος!

Η επιτυχία δεν έρχεται έτσι απλά, πρέπει να παλέψεις, να μοχθήσεις και να προσπαθήσεις πάρα πολύ. Ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ απέδειξε γι’ ακόμη μία φορά πόσο αυθεντικός είναι και πόσο πολύ ενδιαφέρεται για τις υποδομές και τα νέα παιδιά. Αυτό τον έχει κάνει πετυχημένο και πάνω απ’ όλα οραματιστή για όλα αυτά που θέλει να κάνει και τα επόμενα χρόνια, τόσο για την πρώτη ομάδα που είναι στα πρόθυρα της Super League 2, όσο και στις αναπτυξιακές ηλικίες και τις υποδομές (ΑΛΑΝΑ & 4-4-2).

Τίποτα δεν είναι τυχαίο…

*Τους τελικούς αγώνες της Μεγάλης Τετάρτης στο AEL FC ARENA, που είχαν πανηγυρικό χαρακτήρα, συντόνισε ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του athleticlarissa.gr Χρήστος Γκατζούλης. Στη φωτογραφία διακρίνεται μαζί με τον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρο Ιωακείμ που ήταν εμφανώς χαρούμενος από την επιτυχία των αγώνων.