Βαθμολογία

Το χαμόγελο των παιδιών και των γονιών η μεγαλύτερη επιτυχία μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 1st EASTER LARISSA CUP

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Πασχαλινό τουρνουά που διοργανώσαμε στη Λάρισα από 18-20 Απριλίου.

Τα στατιστικά στοιχεία είναι εντυπωσιακά και αποδεικνύουν αυτή την επιτυχία.

Συμμετείχαν 19 Σύλλογοι με 52 τμήματα σε όλες τις ηλικίες (16 τμήματα στην Κ10, 16 τμήματα στην Κ12, 12 τμήματα στην Κ14, 8 τμήματα στην Κ16)

132 συνολικά παιχνίδια από το απόγευμα της Δευτέρας μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης

Ταυτόχρονοι αγώνες σε 7 γήπεδα (αθλητικές εγκαταστάσεις ΑΛΑΝΑ, αθλητικές εγκαταστάσεις 4-4-2, Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης, Ελευθερών, Κοιλάδας, Τερψιθέας, AEL FC ARENA)

Συνολικά περίπου 700 παιδιά αγωνίστηκαν στο τουρνουά με 200 απ’ αυτά να διαμένουν σε ξενοδοχεία της πόλης.

Διοργάνωση ημερίδας στο περιθώριο του τουρνουά με καλεσμένο τον μεγάλο έλληνα τεχνικό Γιάννη Αναστασίου.

Live Streaming των τελικών της διοργάνωσης με πάνω από 15.000 θεάσεις.

Οι ευχαριστίες είναι πολλές, σε πολλούς και είναι πραγματικές και ειλικρινείς

Αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους που μας εμπιστεύτηκαν και ελπίζουμε το τουρνουά να ήταν αντάξιο των προσδοκιών τους.

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΤΗΝ ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ, ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΟΥΤΕΡΣ, ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ JOCA BONNITO, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ : ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ, ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ, ΣΜΟΛΙΚΑ, ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ OLYMPIC, ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005, ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ, ΔΟΞΑ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΡΑΠΤΗ)

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Κο Αγοραστό Κων/νο που έθεσε το τουρνουά μας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Επίσης τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Πινακά Βασίλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Λιούπα Νίκο που παρευρέθηκαν εκ μέρους της Περιφέρειας  στους τελικούς του τουρνουά και συμμετείχαν στις απονομές των νικητών.

Τον Δήμο Λαρισαίων για την βοήθεια τους με την παραχώρηση των δημοτικών γηπέδων για την υλοποίηση του τουρνουά. Τους Αντιδημάρχους Κο Μιχάλη Αναστασίου και Θάνο Αδαμόπουλο που παρευρέθηκαν στους τελικούς του τουρνουά και συμμετείχαν στις απονομές των νικητών καθώς και τον εκπρόσωπο της μείζονος αντιπολίτευσης Κο Θανάση Μαμάκο που παρευρέθηκε στο τουρνουά.

Την ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ και τον πρόεδρο της Κο Δημήτρη Μπουχλαριώτη για την υποστήριξη του τουρνουά, την Επιτροπή Διαιτησίας και ιδιαίτερα τον Κο Πέτρο Τσακνάκη που μαζί με τον υπάλληλο της Ένωσης Κο Αχιλλέα Σταυρίδη έλυσαν το μεγάλο σταυρόλεξο με τους ορισμούς των διαιτητών σε όλα τα παιχνίδια

Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την κάλυψη μέρους του ιατρικού επιτελείου που χρειάσθηκε στο τουρνουά  

Την Γήπεδο Λάρισας Α.Ε. και προσωπικά τον Κώστα Πηλαδάκη και τον Διευθυντή του γηπέδου Κο Μίμη Τσακμακίδη για την βοήθεια στην διοργάνωση των τελικών στο AEL FC ARENA

Τον Χρήστο Μπαρά ιδιοκτήτη της BARAS TRAVEL για την τεράστια βοήθεια του στις εσωτερικές μετακινήσεις του τουρνουά

Τον μεγάλο χορηγό του τουρνουά εταιρεία MIKEL

Τους 30 και πλέον συνεργάτες που υπερέβαλαν εαυτό για να καταφέρουν να φέρουν σε πέρας το τουρνουά σε όλα τα γήπεδα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον τεχνικό Διευθυντή της ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας Δημήτρη Καπετανόπουλο, τον υπεύθυνο της ακαδημίας Θάνο Τριανταφυλλόπουλο και τους αφανείς συντονιστές του τουρνουά Αποστόλη Ιωακείμ και Βίκυ Παπαπαρίση

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους γονείς που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και πάνω απ’ όλα και όλους τα παιδιά που συμμετείχαν, που προσπάθησαν, που ίδρωσαν, που χάρηκαν και που ενδεχομένως έκλαψαν όταν κάτι δεν πήγε καλά αλλά που σίγουρα μας έκαναν όλους περήφανους για την προσπάθεια τους. .

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους σας Υγεία, Καλό Πάσχα και καλή αντάμωση του χρόνου στο 2ο Πασχαλινό τουρνουά.