Βαθμολογία

Απόλυτα πετυχημένο το 1st Easter Larissa Cup (PICS + VIDEOS)

Το διοργάνωσε ο Ηρακλής Λάρισας με ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα

Ένα άκρως πετυχημένο τριήμερο ολοκληρώθηκε! Συγκεκριμένα από την Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, διεξήχθη το «1st Easter Larissa Cup», μία πρωτοβουλία του Ηρακλή Λάρισας που πήρε άριστα όσον αφορά την οργάνωση της όλης προσπάθειας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Συγκεκριμένα πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι λιλιπούτειοι άσοι, στο Πασχαλινό Τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών, που διοργάνωσε ο Ηρακλής Λάρισας με την συμμετοχή πολλών ομάδων από τη Λάρισα αλλά και όλη την Ελλάδα. Σωματεία από διάφορες περιοχές της χώρας μας έμειναν στο «Larissa Imperial» της Grecotel, το ξενοδοχείο κόσμημα της Λάρισας.

Δείτε όλους του τελικούς (με εικόνα και ήχο) όπως και τις απονομές μεταλλίων και κυπέλλων

http://

Δείτε βίντεο από τις απονομές…

">http://

">http://

">http://

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας και «ψυχή» της ομάδας, ο Λάμπρος Ιωακείμ μαζί με μία ομάδα ικανών ανθρώπων, οργάνωσαν αυτό το τριήμερο που σκοπεύει να γίνει θεσμός για τα επόμενα χρόνια. Εξάλλου η πρώτη φορά πήρε πολλά συγχαρητήρια απ’ όλους και αυτό γέμισε με χαρά και ικανοποίηση το σωματείο του Ηρακλή.

Αξίζει να τονίσουμε πως αυτό το τριήμερο οι παίκτες αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή (ΑΛΑΝΑ και 4-4-2), καθώς και σε άλλα γήπεδα του νομού. Όλοι οι αγωνιστικοί χώροι που έπαιξαν τα παιδιά, ήταν σε εξαιρετική κατάσταση αφού συντηρήθηκαν κατάλληλα.  

Η διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν τμήματα αναπτυξιακών ηλικιών (Κ10 έως Κ16), ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας.

Μετά από δύο ημέρες έντονης δράσης, την Μεγάλη Τετάρτη έγιναν και οι τελικοί στο ΑΕΛ FC ARENA που ήταν πραγματικά σε εξαιρετική κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος (εντυπωσιάστηκαν μικροί και μεγάλοι!).

Το τουρνουά του Ηρακλή Λάρισας έγινε με τη συμμετοχή 52 ομάδων στις κατηγορίες Κ-10, Κ-12, Κ-14, Κ-16. Όλοι οι αγώνες μεταδόθηκαν live (η παραγωγή ήταν του Ηρακλή Λάρισας) μέσα από το διαδίκτυο όπως και οι απονομές!

Τους τελικούς παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης. Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν οι Νίκος ΛιούπαςΒασίλης Πινακάς και από τον Δήμο Λαρισαίων οι Μιχάλης ΑναστασίουΘάνος Αδαμόπουλος. Όλοι οι παραπάνω έκαναν και απονομές μεταλλίων και κυπέλλων στις ομάδες.

Οι νικητές (1η θέση)

Κ-10: ΠΑΟΚ BLACK

K-12: OLYMPIC FA

K-14: OLYMPIC FA A

K-16: HΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τελική Κατάταξη όλων των κατηγοριών