Βαθμολογία

Στη 2η θέση τερμάτισε ο Φαλανιακός με ευρύ σκορ (PICS)

Φαλανιακός και Αχιλλέας Φαρσάλων αναμετρήθηκαν την Μεγάλη Τρίτη στο γήπεδο Φαλάνης για την τελευταία εκκρεμότητα που υπήρχε αναφορικά με τα πλέι οφ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με το ευρύ σκορ 6-1 και έτσι τερμάτισαν στη 2η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Αχιλλέας Φαρσάλων έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια όλη τη σεζόν και παρουσιάστηκε μέσα στη χρονιά άκρως ανταγωνιστικός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν ένας μονόλογος για τον Φαλανιακό αφού στο ημίχρονο το σκορ ήταν 4-0, δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τον Αχιλλέα. Στην επανάληψη σημείωσε άλλα δύο τέρματα και το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 87’ για το τελικό 6-1.

Στο 18’ τη σέντρα έβγαλε ο Αντωνόπουλος, την κεφαλιά ο Λόλας για το 1-0. Στο 21’ πέναλτι κέρδισε ο Μούτσα, εκτέλεσε ο Αντωνόπουλος για το 2-0.

Στο 30’ ωραία σέντρα του Πανταζή Ηλία για τον Λόλα που με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 37’ ο Λόλας και πάλι πέρασε την άμυνα και τον τερματοφύλακα και έκανε το 4-0 και χατ - τρικ για τον εαυτό του.

Στο 43’ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Αχιλλέας με τον Κερμελίδη, που έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και γύρισε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 60’ ο Μούτσα έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή και έτσι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 5-0. Στο 78’ ωραία σέντρα ακριβείας του Νάστα για τον Τσιάκο που με προβολή έκανε το 6-0 και στο 87’ ο Λαβαντσιώτης μείωσε στο τελικό 6-1.

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας – Χρήστος Λιάπης): Ντιντής (46’ Κουτσογιαννόπουλος), Καραμπούζης, Πανταζής Η., Σιάτρας, Λάϊος (46’ Πανταζής Γ.), Παπαγεωργίου, Μπλέντι Μούτσα, Μπλέντι Σέσι (55’ Γιαννακόπουλος), Λόλας (65’ Νάστας), Αντωνόπουλος, Γκιουρσάνης (46’ Τσιάκος).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαργαρίτης, Κομισόπουλος, Χατζόπουλος, Πατσιούρας, Τσούλης Αθ., Αετόπουλος, Γανός (71’ Λαβαντσιώτης), Ιωαννίδης (46’ Κομισόπουλος), Φουρίκης, Γκαραλιάκος, Κερμελίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Σκάρπας, Μίχος, Βαλιώτης.

Η τελική βαθμολογία στα πλέι οφ (Α’ ΕΠΣΛ DE TOX)

1. Δωτιέας Αγιάς 75

…………………………………………………………………

2. Φαλανιακός 60

3. Οικονόμος Τσαριτσάνης 58

4. Κιλελέρ 52

5. Αχιλλέας Φαρσάλων 40

6. Παναγροτικός 32