Βαθμολογία

Με ιδιαίτερη λάμψη η Ημερίδα του Ηρακλή Λάρισας (PICS + VIDEO)

Το βράδυ της Μ. Δευτέρας (18/4) στο ξενοδοχείο Imperial της Λάρισας, διεξήχθη μία ξεχωριστή Hμερίδα με αφορμή το μεγάλο και πρωτοποριακό Πασχαλινό Τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών (Κ10 έως Κ16), το 1st Easter Larisa Cup που διοργανώνει το σωματείο του Ηρακλή Λάρισας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Αξίζει να τονίσουμε πως το τριήμερο Τουρνουά παρουσιάζει πολύ μεγάλη επιτυχία. Πλήθος παιδιών απ’ όλη την Ελλάδα βρίσκονται στην πόλη μας με αφορμή αυτή την όμορφη πρωτοβουλία του Ηρακλή Λάρισας που γι’ ακόμη μία φορά κάνει κάτι πολύ ωραίο.

Αναφορικά με την Ημερίδα, επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο προπονητής του Παναιτωλικού και άλλοτε προπονητής και Διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου ο οποίος έχοντας εμπειρία και από την παρουσία του στην Ολλανδία τοποθετήθηκε για πολλά θέματα που αφορούν κυρίως την μικρές ηλικίες στο ποδόσφαιρο.

Η όμορφη βραδιά ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό από την πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρο Ιωακείμ που ευχαρίστησε θερμά τον Γιάννη Αναστασίου για την παρουσία του. Αξίζει να αναφέρουμε πως ισχυρός άνδρας της ομάδας, άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα είπε ο έμπειρος προπονητής, αφού όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου στο κομμάτι της Ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας με σύγχρονες εγκαταστάσεις και μεγάλες εκδηλώσεις.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής ήταν πραγματικά πολύ απλός και κατανοητός στα όσα είπε στους προπονητές που τίμησαν με την παρουσία τους την Ημερίδα.

Ο Γιάννης Αναστασίου στην αρχή έκανε μία αναφορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια ως προπονητής. Ακολούθως δέχθηκε πάρα πολλές ερωτήσεις από τους προπονητές σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα Ημερίδα που κράτησε περίπου δύο ώρες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη την Ημερίδα

">http://

Στην αίθουσα βρέθηκε ο πρόεδρος των προπονητών ποδοσφαίρου νομού Λάρισας κ. Θανάσης Κουτσαφτίκης, το τεχνικό τιμ του Ηρακλή Λάρισας, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας του Ηρακλή τον Δημήτρη Καπετανόπουλο, καθώς και αρκετοί προπονητές από τη Λάρισα αλλά και προπονητές εκτός νομού από τις Ακαδημίες που μετέχουν στο Τουρνουά. Από πλευράς ΕΠΣΛ ήταν ο β’ αντιπρόεδρος Ειρηναίος Καρυώτης. Σημαντική η παρουσία του Τάκη Παραφέστα καθώς και του Νίκου Αργυρούλη όπου είχαν την ευκαιρία με τον Γιάννη Αναστασίου να συζητήσουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα από το παρελθόν κυρίως. Επίσης στην εκδήλωση ήταν και ο πρώην Λαρισαίος διαιτητής με μεγάλη πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη Δημήτρης Γκάγκας.

Το athleticlarissa κάλυψε την Ημερίδα και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες…