Βαθμολογία

Ημερίδα με αφορμή το 1st Easter Larisa Cup

Για ακόμη μια φορά καινοτομεί ο Ηρακλής Λάρισας ο οποίος διοργανώνει αυτό το τριήμερο (18-20/4) το πρώτο Πασχαλινό Τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών, το 1st Easter Larisa Cup. Εκεί συμμετέχουν τμήματα αναπτυξιακών ηλικιών (Κ10 έως Κ16) που προέρχονται από διάφορες ομάδες της χώρας μας.

Παράλληλα, απόψε (18/4) στις 21:00 διοργανώνεται ημερίδα που θα αφορά τα αναπτυξιακά τμήματα. Αυτή θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Imperial της Λάρισας. Καλεσμένος θα είναι ο προπονητής του Παναιτωλικού και άλλοτε προπονητής και Διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου ο οποίος έχοντας εμπειρία και από την παρουσία του στην Ολλανδία θα εισηγηθεί της εν λόγω εκδήλωσης.

Αξίζει δε να αναφερθεί πως παρόντες θα είναι όλοι οι προπονητές ποδοσφαίρου του νομού Λάρισας, οι οποίοι έχουν προσκληθεί μέσω του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου νομού Λάρισας. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν, ενώ μετά το τέλος της ημερίδας θα υπάρξει μπουφές.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηρακλή για αυτή την εκδήλωση. Είναι γιορτή που αποδεικνύει ότι στον Ηρακλή κοιτούν μπροστά και θέλουν να εξελίσσονται συνεχώς.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας.