Βαθμολογία

Μεγάλος νικητής με ανατροπή ο Κίσσαβος Συκουρίου (PICS)

Ο Κίσσαβος Συκουρίου κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο και της Δάφνης Γλαύκης (3-1) και να συνεχίσει να έχει βάσιμες ελπίδες για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (17/4) κάτω από έντονο κρύο, πάρα πολύ αέρα και βροχή. Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Παρότι οι συνθήκες ήταν αντίξοες, ο 12ος παίκτης για το Συκούριο ήταν εκεί για να εμψυχώνει την ομάδα του.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές ευκαιρίες, από μία η κάθε ομάδα. Στο 13’ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι και στην εκπνοή στο 45’ ισοφάρισε το Συκούριο.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και φυσικά υπήρχε μεγάλο σασπένς στον κόσμο για το τελικό αποτέλεσμα. Στην επανάληψη πολύ νωρίς στο 53’ η Γλαύκη έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη ο Μητροδήμος για επικίνδυνο παίξιμο πάνω στον Βελή.

Από εκεί και πέρα ο Κίσσαβος ήταν περισσότερο συγκεντρωμένος πριν πετύχει το γκολ στο 70’ για να κάνει το 2-1, έχασε τεράστια ευκαιρία στο 66’, όμως και μετά το γκολ φαινόταν πως έχει το προβάδισμα και για τρίτο τέρμα, κάτι που πέτυχε στο 88’ για να γίνει και το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 8’ το φάουλ εκτέλεσε ο Μαλάκος, την κεφαλιά ο Ντόντος, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά ωραία σέντρα του Τζούρα για τον Καραντώνη, που έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, απέκρουσε με το ένα χέρι ο Κοσμάς.

Στο 13’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σβερκούλη, η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 45’ φάουλ κέρδισε ο Τζούρας, πολύ καλά εκτελεσμένο από τον Βελή για το 1-1.

Στο 60’ ο Μαλάκος έκανε από πλάγια το σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 66’ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε αρχικά με τον Κώτσια, που έκανε το σουτ, απέκρουσε ενστικτωδώς ο Κοσμάς, στη συνέχεια όμως ο Νεμπεγλέρας έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 70’ ο Καραντώνης βρήκε τη λύση αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο παραθυράκι για την ολική ανατροπή και το 2-1.

Στο 77’ ο Κώτσιας πέρασε την άμυνα, έκανε το σουτ εξ’ επαφής, έδιωξε ο Τσιώλης Β. πάνω στη γραμμή και στο 88’ με ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ ο Άκης Νεμπεγλέρας διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας, Γκρέτσης, Τόπης, Αγγέλης, Βελής, Νεμπεγλέρας (90’ Τσίκος), Καραντώνης (90’ Μουρογιάννης), Κώτσιας, Λιόγκας (86’ Βόραδας), Τζούρας (88’ Πλιάγκας).

Δάφνη Γλαύκης (Βαγγέλης Τζιόλας): Κοσμάς, Καραγιάννης, Τσιώλης Ε., (88’ Μπλέτσας), Ντόντος, Μούμος, Νικόλι (66’ Κατσαμάκας), Σβερκούλης, Μαλάκος, Γούτος Β. (78’ λ.τ. Μπατζογιάννης), Μητροδήμος, Τσιώλης Ν.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μάνος, Παπαγεωργίου.