Βαθμολογία

Σημαντική νίκη παραμονής για τον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε μία σημαντικό εντός έδρας νίκη κερδίζοντας την Κυριακή (17/4) τη Νίκη Βόλου με 1-0, ένα αποτέλεσμα που φέρνει κοντά την ομάδα της Φιλιππούπολης στο στόχο της παραμονής.

Το μοναδικό τέρμα του ματς σημείωσε ο Γιαννίτσης στο 45’+1′. Στο 8′ ο Ανδρέας Σταματής κέρδισε την μπάλα από λάθος γύρισμα του Αλιατίδη και μπαίνοντας στη περιοχή του Περιστερίδη πλάσαρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Νίκης.

Στο 28′ ο Σταματής πέρασε τους Κυριακίδη και Γρομητσάρη και απέναντι από τον Περιστερίδη σούταρε δυνατά και λίγο πλάγια-άουτ. Στο 45’+1′ έγινε το 1-0. Ο Βίγια εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Γιαννίτσης που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι κερδίζοντας αμυντικούς και Περιστερίδη, άνοιξε το σκορ για τους «κυανόλευκους».

Στο 48′ διαγώνιο σουτ του Τσουκαλά έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ. Ο Απόλλων έφτασε κοντά και στο δεύτερο γκολ στο 90’+2′, όταν ο Πετράκης σέντραρε στο πρώτο δοκάρι με τον Ζιάκα να κάνει την κεφαλιά «ψαράκι» και την μπάλα να περνά άουτ. Στο 90’+6′ ο Δημήτρης Λίταινας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα για καθυστερήσεις.

Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γράφας): Μαντζάρης, Καλούσης, Σκούπρας, Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης (84′ Ζιάκας), Βίγια, Καραμόκο (89′ Πετράκης), Σταματής.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Τσιμπούκας, Αθανασίου, Γρομητσάρης (70′ Παναγιωτίδης), Αλιατίδης (56′ λ.τ. Πάνος), Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μέντσε (56′ Γκαρσία), Μιράντα (70′ Κυρίτσης), Βλαχομήτρος (56′ Βασιλείου), Κουσκουνάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπακογιάννης (Αθηνών), Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής), Δελής (Βοιωτίας).