Βαθμολογία

Δυνατό ματς στο Κιλελέρ με νικητή τον Δωτιέα

Κιλελέρ και Δωτιέας Αγιάς αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX με την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά και του Κώστα Παπαρίζου να επικρατεί με σκορ 3-4 σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ!

Πολύ καλή η παρουσία και του Κιλελέρ, με το συγκρότημα του Φεραίου Γιαννακού να κάνει μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος και να παρουσιάζει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Το ματς ήταν ανοιχτό με την μπάλα συνέχεια πάνω – κάτω, μέχρι το τέλος, με τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο να παρακολουθεί ένα γεμάτο παιχνίδι.

Η ομάδα της Αγιάς κατέκτησε εδώ και εβδομάδες το πρωτάθλημα και πλέον έχει το μυαλό της τα παιχνίδια μπαράζ που θα δώσει για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στα της αναμέτρησης, έγινε ένα καλό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Ο Πατσιωτός νωρίς στο 7’ άνοιξε το σκορ για το 0-1 με πέναλτι (το κέρδισε ο Κορλός) και τρία λεπτά μετά ο Μπλατσέρης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 14’ ο Αργύρης μείωσε για το Κιλελέρ σε 1-2, για να σκοράρει ο Χατζής για τον Δωτιέα στο 38’ για το 1-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Κιλελέρ μπήκε δυνατά και με τον Τζέκα έφερε το ματς στα ίσια με δύο δικά του γκολ στο 58’ και 65’ και τα δύο με πέναλτι. Ο Τσιρογιάννης είχε δοκάρι στο 60’ για τον Δωτιέα.

Το νικητήριο γκολ για τον Δωτιέα σημείωσε στο 90’ ο Τσατσαλίδης με πλασέ ύστερα από έξοχη ενέργεια - σέντρα του Λεσάι. Από πλευράς Κιλελέρ χάθηκαν ευκαιρίες με τους Κουβελά, Τζέκα, Αναδολού και Αργύρη.

Η διοίκηση του Κιλελέρ τίμησε…

Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του Κιλελέρ τίμησε με ανθοδέσμη την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επίσης τον διαιτητή του αγώνα κ. Αγησίλαο Μπουμαρσόπουλο αφού είναι η τελευταία του χρονιά στην διαιτησία, καθώς και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον παίκτη του Κιλελέρ Αλέκο Κουβελά.

ΑΕ Κιλελέρ (Φεραίος Γιαννακός): Αρκουδής, Γαρουφαλλιάς, Ζιόμπουρας, Χατζηλιάδης, Καρακάνος, Ντιντής (85’ Ζάχος), Κορδαλής, Αργύρης, Τζέκα, Κουβελάς, Αναδολού (80’ Παπαχρήστος).

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς): Μάλτζαρης, Κορλός, Κουμπούρας, Τσακάλι (46’ Τσατσαλίδης), Δημολιός, Ντακούλας (60’ Παππάς), Σούμπασης (40’ λ.τ. Λεσάϊ), Γκατζούλης, Πατσιωτός (46’ Σούλης), Χατζής, Μπλατσέρης (46’ Τσιρογιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Μάνος, Βαλιώτης.