Βαθμολογία

Ισοπαλία στη Φαλάνη

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Σαββάτου (16/4) στη Φαλάνη ανάμεσα στον τοπικό Φαλανιακό και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (1-1).O Φαλανιακός έχει να δώσει και τον εξ αναβολής αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Οι Φαλανιώτες ξεκίνησαν τον αγώνα με μία μεγάλη ευκαιρία στο 11', όταν ο Γκιουρσάνης σούταρε με κατεύθυνση την εστία του Νούσια αλλά ο τελευταίος με την βοήθεια και του οριζοντίου δοκαριού απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 18' σουτ του Πάτση έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 26' ο Αναστασίου απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Βλαχάκη. Στο 40' άνοιξε το σκορ με σουτ του Μπλέντι Μούτσα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της άλλοτε ομάδας του.

Στο 49' ο Μπουμπουνάρας έκανε κούρσα από δεξιά αλλά προτίμησε να σουτάρει από δύσκολη θέση αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Σεμερτζίδη, ενώ στο 63' το σουτ του Γκιουρσάνη απέκρουσε ο Νούσιας. Στο 77' μετά από εκτέλεση φάουλ του Δραχαλίβα, το σουτ του Μουλτσιά έφυγε άουτ, ενώ στο 78' σε γύρισμα του Μπουμπουνάρα ο Σεμερτζίδης δεν κατάφερε να σκοράρει από ιδανική θέση.

Στο 88' το σουτ του Γκιουρσάνη κατέληξε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 90'+2' οι γηπεδούχοι έφθασαν πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Σέσι αρχικά να στέλνει ψηλοκρεμαστά την μπάλα να αποκρουστεί από το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά να σουτάρει άουτ.

Στο 90'+3' οι Τσαριτσανιώτες εκδήλωσαν την τελευταία τους προσπάθεια, με τον Γκαντούνα να σεντράρει από αριστερά προς τον Στέλιο Δραχαλίβα που με ψύχραιμο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας - Χρήστος Λιάπης): Αναστασίου, Καραμπούζης, Ηλ.Πανταζής, Γ.Πανταζής, Λάιος, Παπαγεωργίου (70' Σιάτρας), Μούτσα, Σέσι, Νάστας, Αντωνόπουλος (64' Γιαννακόπουλος), Γκιουρσάνης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Γεωργούλης (46' Μιφτάρι), Γκαντούνας, Αθανασούλης, Αυλογιάρης, Πάτσης (66' Μουλτσιάς), Στ.Δραχαλίβας, Πούτας, Σεμερτζίδης, Βλαχάκης, Μπουμπουνάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Μίχος, Κοντογιώργος.