Βαθμολογία

Τη νίκη ο Ιπποκράτης, εντυπώσεις άφησε η Μάνδρα

Ιπποκράτης και Μάνδρα αναμετρήθηκαν το Σάββατο (16/4) με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 2-0 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα δυνατό ματς έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Ιπποκράτης κατάφερε στο 17’ να προηγηθεί, όμως και η Μάνδρα έχασε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, έτσι στο 76’ ο Ιπποκράτης πέτυχε και το δεύτερο τέρμα και από εκεί και πέρα η Μάνδρα έχασε σημαντικές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει μέχρι το τέλος. Έτσι ο Ιπποκράτης πήρε τη νίκη.

Στο 3’ και 5’ τα σουτ του Δαλαμπύρα Χ. κόντραραν και έφυγαν άουτ. Στο 17’ ο Κατέρης με πλασέ έκανε το 1-0. 20’ και 40’ Ζυγούρης και Φραχόλι Ο. έχασαν ευκαιρίες για τον Ιπποκράτη.

Από την πλευρά της η Μάνδρα είχε ευκαιρίες στο πρώτο. Στο 20’ ο Ματθαίος αστόχησε εξ’ επαφής. Στο 27’ κόρνερ του Σκοτεινιώτη, σουτ του Μαγκούφη η μπάλα ξυστά από το δοκάρι.

Στο 55’ μεγάλη ευκαιρία για την Μάνδρα, ύστερα από αναταραχή στην περιοχή του Ιπποκράτη, ο Τσοπουρίδης από το ύψος του πέναλτι αστόχησε.

Στο 58’ ο Μπούζος έκανε το σουτ από κοντά, μεγάλη επέμβαση του Νάκου με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Στο 76’ ο Φραχόλι Ο. έκανε με κεφαλιά το 2-0 για τον Ιπποκράτη.

Στο 86’ ο Χλόπτσιος έβγαλε τη σέντρα, ο Σκοτεινιώτης εξ’ επαφής δεν σκόραρε και στο 88’ αρχικά ο Χλόπτσιος μέσα στην περιοχή σε πρώτο χρόνο δεν σούταρε και στη συνέχεια το σουτ του Τσοπουρίδη κατέληξε άουτ.

Ιπποκράτης (Θανάσης Κολονιώτης): Μπήτρας, Δαλαμπύρας Κ. (70’ Γκουγκουλέτσιος), Κουρούκας, Κατέρης, Φραχόλι Φ., Μπλάνας, Φραχόλι Ο., Σέντζας (62’ Ιωάννου), Δαλαμπύρας Χ. (70’ Μήτρος), Μπούζος, Ζυγούρης.

ΑΕ Μάνδρας 2016 (Δημήτρης Κατσιαφλάκας): Νάκος, Χλόπτσιος, Κουτσιανικούλης, Παπαδημητρίου, Ζούγκα Μαν., Ζούγκα Μαρ., Σκοτεινιώτης, Κιτσόπουλος Π. (63’ Νορελντίν), Τσοπουρίδης, Ματθαίος, Μαγκούφης.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Πάτσης, Ζαχαρός.