Βαθμολογία

Νίκη για την Ακαδημία Τυρνάβου, απέναντι στην μαχητική Λάρισα 88’

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε το Σάββατο (16/4) στο γήπεδο Θεσσαλικού σε έναν όχι καλό αγωνιστικό χώρο για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ. Λάρισα 88’ και Ακαδημία Τυρνάβου αναμετρήθηκαν με τελικό σκορ 1-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από έναν ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, το πρώτο ήτανε για τους φιλοξενούμενους, όπου σημείωσαν στο 18’ και 33’ τα δύο τέρματα, στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο ματς αφού μείωσαν στο 70’ όμως είχαν και ευκαιρίες αλλά και κάθετο δοκάρι στο 60’ και θα μπορούσαν να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 18’ σε μία αδράνεια της άμυνας της Λάρισας 88’ ο Κοτρούτσος έκανε το διαγώνιο σουτ για το 0-1.

Στο 20’ ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού εξ’ επαφής έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 33’ ωραία σέντρα του Παπαχατζή μέσα στην περιοχή, ο Μούργκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 60’ το σουτ του Γραβάνη για τη Λάρισα 88’ βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσίντζος έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 67’ φάουλ του Αράρ, η μπάλα πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι. Στο 70’ Μπράτσος και Αράρ άλλαξαν ωραία τη μπάλα, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ στη γωνία και να μειώνει σε 1-2.

Και στο 80’ το φάουλ εκτέλεσε ο Μάρκος Αράρ και η μπάλα πέρασε και πάλι ξυστά δίπλα από το δοκάρι.

Σ.Φ. Λάρισα 88’ (Γιώργος Ρήγας): Δολαπτσής, Ναστούδης, Κωνσταντίνου Β., Καραλευθέρης, Σουϊγκλες (46’ Σδράλης Β.), Πούλιος, Γραβάνης, Τάξος, Τσίντζος, Γκρέτσης (46’ Φίλογλου – 67’ λ.τ. Μπράτσος), Αράρ.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Πατσιαούρας, Φουρκιώτης, Κούσι, Τσουλάνι, Μπουντουλούλης, Ροντούλης, Λύμπικης (82’ Πότσης Γ.), Παπαχατζής, Μούργκας, Σακούτσιος, Κοτρούτσος (66’ Γκανάτσιος).

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Κουτίνα, Κοντονάσιος.