Βαθμολογία

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ΑΕΛ Κ20 (PICS + VIDEOS)

Άλλη μία μεγάλη νίκη με σκορ 0-5 πέτυχε η ΑΕΛ K20 εκτός έδρας (16/4) απέναντι στην ομάδα του Πιερικού χωρίς να συμμετέχουν σε αυτή οι Τσέλα, Μιλτιάδης, Νίνο, Τσουμάνης, Αγγελούλης, Ζησούλης και Κούκος. Τα γκολ πέτυχαν οι Ζαχαράκης 2 , Μπαγιώτας, Κοτσιανούλης και Δάκτυλας.

Η νίκη αυτή ήταν η 4η που η ΑΕΛ πέτυχε περισσότερα από 4 γκολ και έχουν προηγηθεί το 1-4 εις βάρος της Βέροιας που είναι 2η, το 4-0 με τον Απόλλωνα Λάρισας, το 0-4 με τον Αλμωπό Αριδαίας και το 1-0 με τον Πιερικό τον 1ο γύρο.

Η Κ20 της ΑΕΛ έχει πετύχει 18 γκολ και έχει δεχθεί μόνο 1. Τα 18 γκολ της ΑΕΛ έχουν πετύχει οι: Κοτσιανούλης 4, Δάκτυλας 3, Κρικώνης 2, Ζαχαράκης 2, Ζησούλης 2, Τσέλα 1, Μπαγιώτας 1, Αγγελούλης 1, Κούκος 1, Βλησαρούλης 1.

Η ΑΕΛ είναι πλέον σίγουρη πρωταθλήτρια του ομίλου της και περιμένει τους πρωταθλητές των άλλων ομίλων για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Κ20 της SuperLeague 2.

Στο αγωνιστικό μέρος, το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα, ενώ στην επανάληψη η ΑΕΛ ήταν καταιγιστική. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε την υπέροχη. Δύο συνεχόμενες φάσεις από αριστερά είχε η ΑΕΛ με τον Δάκτυλα.

Στη συνέχεια φάση για τον Πιερικό μετά από καλό συνδυασμό αλλά ο Αντωνόπουλος ήταν εκεί με ωραία απόκρουση έβγαλε την μπάλα κόρνερ. Άλλη μια κάθετη έγινε στον Δάκτυλα, ο οποίος βρήκε τον Βλησαρούλη και αυτός «έσπασε» στον Κρικώνη αλλά το σουτ το απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πιερικού.

Σε μια ακόμη απόκρουση ήρθε αντιμέτωπος ο Αντωνόπουλος που κάτω από τα δοκάρια ήταν εξαιρετικός σήμερα. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ζαχαράκης αφού δεν αξιοποίησε το καλό «σπάσιμο» του Δάκτυλα. Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε ορεξάτη.

Στο 50’ έγινε ανατροπή πάνω στον Ζαχαράκη και τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και με τον συνήθη ύποπτο σε αυτού του είδος τις καταστάσεις Κοτσιανουλη να κάνει το 0-1 αφήνοντας το άγχος πίσω και λύνοντας τα πόδια όλων των παιδιών. Στο 53’ μετά από το κόρνερ και μια έξυπνη κομπίνα ο Μπαργιώτας βγήκε στο δεύτερο δοκάρι κάνοντας το 0-2.

Το 0-3 έγινε στο 70’ μετά από όμορφη μπαλιά του Κοτσιανούλη στην πλάτη της άμυνας και ο  Ζαχαράκης αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 0-4 έγινε στο 80’ από απευθείας φάουλ του Δάκτυλα. Για να φτάσουμε στο 90’ που μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της ΑΕΛ και τελικό αποδεκτή τον Ζαχαράκη να σκοράρει δις και να κάνει το τελικό 0-5.

">http://

">http://

">http://

ΑΕΛ Κ20 (Αποστόλης Ευαγγέλου – Αποστόλης Κατσιάνος): Αντωνόπουλος, Χατζής, Αγγελούλης, Μπαργιώτας, Αποστολάκης, Κοτσιανούλης, Νινίκας, Βλησαρούλης, Κρικώνης, Δάκτυλας, Ζαχαράκης.

Έπαιξαν και οι: Γιώτας, Θεοχάρης, Μιχαήλ, Παπαϊωάννου, Ασίκογλου.