Βαθμολογία

Δωτιέας Αγιάς: Οικογενειακό γεύμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος PICS

Ο Δωτιέας Αγιάς πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2021 – 2022 της Α’ DE TOX και έχει τώρα στο μυαλό του τον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΟΕ αλλά και φυσικά τον μεγάλο στόχο της ανόδου στη Γ’ Εθνική που θα προκύψει μετά το τέλος των αγώνων μπαράζ που θα δώσει  από τον επόμενο μήνα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το βράδυ της Πέμπτης (14/4) στην πολύ ωραία ταβέρνα «Ο Πλάτανος» στα θρυλικά Ταμπάκικα, η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς είχε την ευκαιρία να περάσει εξαιρετικά και να το γιορτάσει!

Συγκεκριμένα το τεχνικό τιμ της ομάδας (Τάσος Μπεριτζάς, Κώστας Παπαρίζος, Λεωνίδας Κιόρογλου) αλλά και αφανείς φίλοι της ομάδας που στηρίζουν την ομάδα και αυτούς τους παίκτες που έχουν δώσει και την ψυχή τους για το σωματείο, έκαναν το τραπέζι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Εκεί ήταν σύσσωμη η διοίκηση με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κυριάκο Καφανέλη να μοιράζει συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όπως είπε «τώρα μένουν άλλοι δύο στόχοι, το Κύπελλο αλλά και η άνοδος», αλλά και τους ποδοσφαιριστές που χαρούμενοι από την πρωτιά πέρασαν ένα όμορφο βράδυ.

Αξίζει να τονίσουμε πως την βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο Βασίλης Καραπιάλης που έχει πολύ καλές σχέσεις με το προπονητικό τιμ και κατ’ επέκταση με το σωματείο και σίγουρα η παρουσία του και μόνο έδωσε «φτερά» στα πόδια των ποδοσφαιριστών ενόψει της συνέχειας.

Η βραδιά περιελάμβανε εξαιρετικό φαγητό, μία τούρτα που ήταν για πολλά γούστα, προσφορά της «ψυχής» της ομάδας του Σταύρου Γουργιώτη αλλά και πολλά πειράγματα, ενδεικτικό του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει στον Δωτιέα.

Το athleticlarissa ευχαριστεί πολύ τη διοίκηση και τους προπονητές για την πρόσκληση και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες από την βραδιά και το Κύπελλο, όπου και φωτογραφήθηκαν όλοι!