Βαθμολογία

Έ(Χ)ασε την ευκαιρία η ΑΕΛ στο Βόλο

Η ΑΕΛ έμεινε στο 1-1 με τη Νίκη Βόλου και δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Βέροιας από τον Πιερικό. Το ματς έγινε την Πέμπτη (14/4) στη Νεάπολη Βόλου. Έτσι η ΑΕΛ βρίσκεται στο -5 από την κορυφή. Η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι πάνω στον Μαξιμένκο αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης είπε το ματς να συνεχιστεί.

Στο 6’ ο Μιράντα εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου (1-0). Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 29′ και στο 37′ με τον Πάνο, αλλά και στο 30′ με τον Τσουκαλά.

Στο 52′ η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι, για χέρι του Κυριακίδη. Στο ίδιο λεπτό ο Όγκμποε έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα. Το σουτ του Μαυριά στο 52′ πέρασε δίπλα από το δεξί παραθυράκι, ενώ στο 74′ το σουτ του Κολομπίνο έδιωξε ο Μπάγιτς.

Στο 88′ ο Ουρουγουανός έκανε το σουτ, το οποίο κόντραρε στον Κυριακίδη και η μπάλα απομακρύνθηκε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζαμπαλάς του Συνδέσμου Ηπείρου με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Κόλλια και Μωυσιάδη.

Κίτρινες: 88' Μιράντα - 42' Mπέρτος, 58' Κ. Παπαγεωργίου.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Παναγιωτίδης (77’ Γκαρσία), Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Βασιλείου (65’ Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος (46' Γρηγορόπουλος), Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιάς (46' Κολομπίνο), Ραμίρεζ, Γλυνός (67' Μιλτιάδης), Μαυριάς (77' Νίνο), Κούστα (46' Όγκμποε).