Βαθμολογία

Άλλη μία νίκη για τον Δωτιέα Αγιάς (PICS)

Για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της ADE TOX, ο Δωτιέας Αγιάς επιβλήθηκε με ανατροπή του Οικονόμου Τσαριτσάνης με σκορ 2-1. Το ματς διεξήχθη την Τετάρτη (13/4) στο γήπεδο Ανάβρας. Με το τέλος του ματς ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος στον Δωτιέα Αγιάς. Το athleticlarissa ήταν εκεί και θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η σημερινή ημέρα για τον Δωτιέα ήταν πολύ ξεχωριστή, αφού είδε τους κόπους όλης της χρονιάς να μετουσιώνονται σε κύπελλο και μετάλλια για όλους τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ (Τάσο Μπεριτζά – Κώστα Παπαρίζο – Λεωνίδα Κιόρογλου), καθώς και την διοίκηση που έδωσαν τα πάντα σε όλη την ποδοσφαιρική χρονιά για να χριστούν τη σημερινή ημέρα πρωταθλητές.

Πολύ όμορφες στιγμές μετά το πέρας του αγώνα, όλοι έγιναν ένα κουβάρι, η χαρά περίσσευε στα πρόσωπα, καπνογόνα έφυγαν στον ουρανό και σαμπάνιες τους έλουσαν όλους.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κυριάκος Καφανέλης, ήταν φανερά συγκινημένος και αφού ευχαρίστησε την ομάδα του, τον ιστορικό Δωτιέα, ευχαρίστησε επίσης τον Δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα καθώς και όσους βοήθησαν στη δημιουργία των γηπέδων για τις προπονήσεις τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των υποδομών.

Ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» από τον πρόεδρο για τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη για την άψογη συνεργασία που είχαν όλη τη χρονιά. Επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο της Αγιάς που στήριξε την όλη προσπάθεια και τους ζήτησε να συνεχίσουν να βοηθούν την ομάδα και στα παιχνίδια μπαράζ μέχρι η ομάδα να φτάσει στο στόχο της που είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ήταν δυνατό, μοιρασμένο κυρίως στο πρώτο μέρος, με τον Οικονόμο να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να πετυχαίνει και το τέρμα στο 24’ (0-1). Μεγάλη ευκαιρία απώλεσε ο Δωτιέας στο 38’, στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία αφού ισοφάρισαν στο 57’ με πέναλτι και στο 78’ έκαναν την ολική ανατροπή για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 21’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη με τον Ντάλλα, έδιωξε σωτήρια με τα πόδια ο Μάλτζαρης. Στο 24’ στην αντεπίθεση ξέφυγε ο Μουλτσιάς και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Το επόμενο λεπτό ο Τσιρογιάννης έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον Δωτιέα στο 38’ όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσιρογιάννης, την κεφαλιά από κοντά ο Τσατσαλίδης, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 53’ ο Τσιρογιάννης έβγαλε ωραία σέντρα για τον Μπλατσέρη, αυτός με την σειρά του έδωσε για τον Μακρή που από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα εξ’ επαφής την κεφαλιά ο Χατζής, η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 57’ σε χέρι του Ντούφα δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο Τσιρογιάννης για το 1-1.

Στο 78’ βαθιά μπαλιά του Μπλατσέρη μέσα στην περιοχή για τον Μακρή που με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1, ενώ στο 84’ μεγάλη ευκαιρία έχασε και πάλι ο Μακρής, αφού εξ’ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ.  

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Μάνικος (62’ Παππάς), Δημολιός, Κορλός (46’ Χατζής), Ντακούλας, Κουμπούρας, Σούμπασης (46’ Μπλατσέρης), Τσατσαλίδης (57’ Πατσιωτός), Τσιρογιάννης, Μακρής, Λεσάϊ (46’ Γκατζούλης).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Δραχαλίβας Ν., Ντούφας, Γκαντούνας, Αθανασούλης, Πατσής, Βλαχάκης, Ντάλλας, Δραχαλίβας Σ., Μουλτσιάς (79’ Γεωργούλης), Σεμερτζίδης, Μπουμπουνάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Σκάρπας, Μπουρονίκος, Πάλλας.