Ο εμβληματικός αρχηγός των «πρασίνων», Φραγκίσκος Αλβέρτης μετέβη στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενημέρωσε ότι δεν αποδέχεται το νέο πόστο που του προτάθηκε και αποχαιρέτησε το αγωνιστικό τμήμα.

Η απόφαση του Φραγκίσκου Αλβέρτη που σε λίγους μήνες θα συμπλήρωνε 32 χρόνια στον Παναθηναϊκό (σαν παίκτης, προπονητής και διοικητικός παράγοντας) ελήφθη αργά το χθες βράδυ μετά την ανακοίνωση-«σκούπα» της ΚΑΕ, με την οποία απομακρύνθηκαν ο έτερος γενικός διευθυντής, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο προπονητής Δημήτρης Πρίφτης και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Παππάς.

Σύμφωνα με το Gazzetta, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης συναντήθηκε το πρωί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και εν συνεχεία μετέβησαν μαζί στο ΟΑΚΑ, για να να χαιρετήσουν τους παίκτες και τους μέχρι πρότινος συνεργάτες τους. Ο “Φράγκι” δεν αποδέχτηκε την πρόταση για την θέση του γενικού αρχηγού, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της σεζόν και αποχώρησε.

Λίγο αργότερα Αλβέρτης έκανε την λιτή και περιεκτική δήλωση: «Μόνο περηφάνια τιμή και αγάπη για την ομάδα. Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί. Φραγκίσκος Αλβέρτης, Παναθηναϊκός.»

protothema.gr