Βαθμολογία

Τη νίκη ο Φαλανιακός, την πρόκριση στον Τελικό ο Ηρακλής Λάρισας (PICS)

Ο Ηρακλής Λάρισας αν και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τον Φαλανιακό, την Τετάρτη (13/4) στο γήπεδο της Φαλάνης, πήρε την πρόκριση στον μεγάλο Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Να θυμίσουμε πως στο πρώτο ματς που είχε γίνει στο AEL FC ARENA, η ομάδα του Ηρακλή είχε επικρατήσει με σκορ 3-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μετά από αυτή την πρόκριση η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου περιμένουν το δεύτερο ματς που θα γίνει στην Ανάβρα ανάμεσα στον Δωτιέα Αγιάς και τον ΠΟ Ελασσόνας (στο πρώτο παιχνίδι είχε νικήσει η ομάδα της Ελασσόνας με σκορ 2-0) για να μάθουν τον αντίπαλο στον τελικό.

Αναφορικά με το παιχνίδι στην Φαλάνη, διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. Οι παίκτες του Κώστα Νεμπεγλέρα μόχθησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κατέθεσαν όλες τις δυνάμεις τους κόντρα σε μία ομάδα παραπάνω κατηγορίας.

Η ομάδα του Φαλανιακού μπήκε καλύτερα στο ματς και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 10’ με τον Λόλα. Στη συνέχεια ο Ηρακλής έχασε ευκαιρίες μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, όμως το 1-0 παρέμεινε.

Στην επανάληψη το ματς απέκτησε μία «άγρια» ομορφιά με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να πιέζουν και τον Ηρακλή να προσπαθεί για την ισοφάριση. Ευκαιρίες χάθηκαν και στο δεύτερο μέρος και από τις δύο ομάδες, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Ντελέζου.

Στο 5’ ο Ηλίας Πανταζής έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Λόλας μέσα στην περιοχή με σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 30’ σέντρα – σουτ του Ναρίνογλου, έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί. Πέντε λεπτά μετά ο Λώττας έβγαλε τη σέντρα ο Ναρίνογλου έκανε το σουτ, η μπάλα στα χέρια του Αναστασίου. Δύο λεπτά μετά ο Κούλπας έπιασε ένα μακρινό σουτ, που πέρασε δίπλα από την εστία του Κούλπα.

Στην επανάληψη η πρώτη φάση καταγράφηκε στο 54’, όταν ο Λώττας εκτέλεσε το φάουλ, ο Κούλπας έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Στο 68’ ο Μούτσα εκτέλεσε το κόρνερ, την κεφαλιά πήρε ο Λόλας μέσα στην περιοχή, έβγαλε σωτήρια ο Χάμος. Δύο λεπτά μετά ο Παπαγεωργίου του Φαλανιακού έκανε το σουτ, η μπάλα στα χέρια του Χάμου.

Στο 78’ ο Αλεξίου έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο Αναστασίου βρέθηκε εκτός εστίας με τον φορ του Ηρακλή να σουτάρει από πλάγια θέση άουτ. Στο 83’ ο Μούτσα έβγαλε τη σέντρα, ο Γκιουρσάνης το σουτ από κοντά, που πέρασε άουτ.

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας – Χρήστος Λιάπης): Αναστασίου, Καραμπούζης (65’ Παπαγεωργίου), Γιαννακόπουλος, Λάϊος, Σιάτρας, Μπλέντι Σέσι (80’ Πανταζής Γ.), Πανταζής Η., Νάστας (77’ Αντωνόπουλος), Μούτσα Μπλέντι, Γκιουρσάνης, Λόλας.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Χάμος, Παπαγεωργίου, Κυριαλάνης (86’ Δοδοντσάκης), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (70’ Γκίκα), Μπάμης (86’ Καμπέρης), Αλεξίου (86’ Κακαβίτσης), Ζαφειρίου, Λώττας (88’ Βαγενάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Καρακώστας, Κοτούμπας.