Βαθμολογία

SL: Τα αξιοσημείωτα των Playouts

Τρία επί τρία έκανε εκτός έδρας ο Ιωνικός, η διπλή σημασία της 9ης Απριλίου για τον Απόλλωνα, και τα ρεκόρ του Βόλου και της Λαμίας.

Του αρέσει το... 3-2!
Τρεις νίκες εκτός έδρας σε διάστημα μικρότερο από δύο μήνες έκανε ο Ιωνικός, και τις τρεις με 3-2. Δύο με τον Αστέρα Τρίπολης και ενδιάμεσα με τον ΟΦΗ! Είχε να κάνει διαδοχικές νίκες σε παιχνίδια του εκτός έδρας από το Μάιο του 2005, τότε με 1-0 τη Χαλκηδόνα και με το ίδιο σκορ την ΑΕΚ. Ακόμη ο Ιωνικός πέτυχε από τρία γκολ σε διαδοχικά του παιχνίδια για πρώτη φορά από το Νοέμβριο του 2000! Τότε είχε πάρει 3-3 από τον Ολυμπιακό και στο επόμενο εκτός νίκησε 3-2 στην Πάτρα την Παναχαϊκή.

Η αναβίωση της 9ης Απριλίου!
Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τέταρτη φορά. Η πρώτη ήταν, όπως ακριβώς και τώρα, στις 9 Απριλίου 1995. Με εκείνο το εντυπωσιακό 1-4 (35' σουτ Βέλιτς - 9' σουτ Νικολαϊδης, 48' σουτ Μπάρνιακ, 75' πέναλτι Μπάρνιακ, 88' σουτ Κοβάτσεβιτς), ο Απόλλων συνέχιζε την πορεία του προς την Ευρώπη. Τώρα στην ίδια ημερομηνία, 27 χρόνια μετά, έκανε βήμα για την παραμονή του.

Ισοφάρισε το ρεκόρ του ο Βόλος
Την ευρύτερη νίκη της ιστορίας του στη Super League ισοφάρισε ο Βόλος, με το 3-0 που πέτυχε σε βάρος της Λαμίας. Το ίδιο σκορ είχε κάνει και τον περασμένο Σεπτέμβριο επί του Ατρομήτου. Και τότε είχε σκοράρει ο Κέβιν Ροσέρο, ενώ ήταν και ο ίδιος διαιτητής.

Δεν κρατάει το "μηδέν" η Λαμία
Τα 11 διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα όπου δέχεται ανελλιπώς γκολ έφτασε η Λαμία, αριθμό ρεκόρ στην παρουσία της στην κατηγορία. Για τελευταία φορά κράτησε την εστία της ανέπαφη στις 23 Ιανουαρίου, όταν πήρε 0-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

slgr.gr