Βαθμολογία

«Έκλεισε» νικηφόρα τους αγώνες στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» ο Οικονόμος (PICS)

Με νίκη ολοκλήρωσε τους εντός έδρας αγώνες του κατά την φετινή περίοδο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επιβλήθηκε στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" της ΑΕ Κιλελέρ με 2-1, παίρνοντας - παράλληλα - την ρεβάνς της ήττας του στον πρώτο γύρο της διαδικασίας των play-off. Ανεξάρτητα, πάντως, από το στοιχείο της έλλειψης ουσιαστικού βαθμολογικού ενδιαφέροντος, οι δύο ομάδες διεκδίκησαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13', όταν ο Γιάννης Βλαχάκης πήρε την πάσα του Σεμερτζίδη και, αφού ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρακυρίτση. Οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στην ισοφάριση στο 55' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας Αλέκου Κουβελά. Η παράβαση καταλογίστηκε σε διεκδίκηση μεταξύ του ιδίου και του Σουγλή, ενώ από την πλευρά των νικητών θεωρήθηκε ότι ο "παθών" προσπάθησε με "θέατρο" να εκμαιεύσει την εσχάτη των ποινών.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 81' με τους συντελεστές του πρώτου γκολ να αλλάζουν αμοιβαία ρόλους και ο Βλαχάκης ως δημιουργός "έβγαλε" ιδανικά τον Κυριάκο Σεμερτζίδη που ήταν εύστοχος απέναντι στον τερματοφύλακα της ΑΕ Κιλελέρ.

Με δεδομένη την απουσία εμπειρίας, ο νεαρός διαιτητής Κώστας Σκάρπας προσπάθησε να αποδώσει δικαιοσύνη, ενώ τον συνέδραμαν σε αυτό με τις υποδείξεις τους οι βοηθοί Ευαγγελία Γκανάτσιου - Βαγγέλης Καραμαγκιόλας.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας - Νίκος Καραμήτσιος): Ν.Δραχαλίβας, Στ.Δραχαλίβας, Γκαντούνας, Αθανασούλης, Αυλογιάρης, Πάτσης (46' Σουγλής), Ντούφας, Πούτας, Σεμερτζίδης (83' Φτίκας), Βλαχάκης, Μπουμπουνάρας (66' Μουλτσιάς).

ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Φεραίος Γιαννακός): Καρακυρίτσης, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας, Ντιντής, Χατζηλιάδης, Κορδαλής, Κουβελάς, Καρακάνος, Τζέκα, Αργύρης (84' Ζάχος), Αναδολού.

* Πριν την έναρξη του αγώνα, η ομάδα της ΑΕ Κιλελέρ δια του αρχηγού της Αποστόλη Ζιόμπουρα κατέθεσε συμβολικά ανθοδέσμη στο σημείο του γηπέδου όπου υπάρχει η προσωπογραφία του αξέχαστου Γιώργου Μητσιμπόνα.