Βαθμολογία

Πέρασε από το Αρμένιο και πανηγυρίζει την άνοδο ο Μαχητής

Ο Μαχητής Τερψιθέας μετά από μία άκρως πετυχημένη χρονιά, κατέκτησε την άνοδο και το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.

Πολύ καλή χρονιά με γερές βάσεις για την ομάδα της Τερψιθέας. Την Κυριακή (10/4) πέρασε και από το Αρμένιο κερδίζοντας με σκορ 0-2. Αξίζει να αναφέρουμε πως η όλη προσπάθεια ήταν συλλογική, αφού ξεκινούσε από την διοίκηση με έναν πολύ σοβαρό και πετυχημένο επιχειρηματία τον κ. Βαγγέλη Γκάγκο, ο οποίος είχε δίπλα του πολύ καλούς συνεργάτες.

Το τεχνικό τιμ που είχε δύο έμπειρους και καλούς προπονητές (Bαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ), αλλά και μια πλειάδα πολύ καλών ποδοσφαιριστών. Όπως ήταν φυσικό όλα αυτά τα συστατικά οδήγησαν τον Μαχητή στην άνοδο.

Στο αγωνιστικό, η ομάδα της Τερψιθέας δεν συνάντησε δυσκολίες στο Αρμένιο. Στο 15’ ο Ταρταμπούκας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 25’ ο Φανίδης έκανε και αυτός το σουτ, η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 31’ μετά από κάθετη του Ταρταμπούκα, ο Φανίδης με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 78’ ο Φούντας με ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε τουλάχιστον τέσσερις αμυντικούς, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Η Τερψιθέα έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Ριζούλη, Καραμανώλα και Φανίδη.

Μαχητής Τερψιθέας (Bαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Νότας, Γκόνας, Τζάνακας, Καφές, Παπαδημητρίου, Καραμανώλας, Ταρταμπούκας, Φούντας (85’ Κατσαβριάς), Ριζούλης (85’ Ιωάννου), Φανίδης (80’ Μονάντερος), Αγγελής (80’ Μπουρνάκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Γούλας, Σούρλας.