Βαθμολογία

Ασταμάτητος ο Ηρακλής Χάλκης! (PICS)

Στο γήπεδο της Χάλκης αναμετρήθηκαν ο τοπικός Ηρακλής με τον Όλυμπο Αιγάνης με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 4-1 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ δυνατό αέρα και αρκετό κρύο, κάτι που δυσκόλευε το έργο των ποδοσφαιριστών.

Η αγωνιστική διαφορά ανάμεσα στην Χάλκη και την Αιγάνη, αδιαμφισβήτητα ήταν μεγάλη, αφού οι γηπεδούχοι μόλις στο 32’ είχαν κάνει και το 3-0, ενώ έχασαν ευκαιρίες.

Η Αιγάνη από την πλευρά της έχασε και εκείνη δύο σημαντικές ευκαιρίες, στην επανάληψη η Χάλκη έκανε στο 48’ και το 4-0, ενώ στο 61’ ο Όλυμπος Αιγάνης μείωσε στο τελικό 4-1.

Στο 3’ ο Καλογιάννης έκανε το σουτ από κοντά, έσωσε με τα πόδια ο Ριζάκης. Στο 13’ ο Αθανασιάδης με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 24’ ωραία σέντρα του Τσιάντου μέσα στην περιοχή, για τον Βράκα που με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 27’ καλή εκτέλεση φάουλ του Βράκα, έσωσε προσωρινά με τα πόδια ο Ριζάκης, στην επαναφορά ο Ανδρώνης πήρε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.

Στο 30’ απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Μπουλάρι Λ., να μειώσει, αφού πέρασε την άμυνα και τον τερματοφύλακα, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.

Στο 45’ και πάλι ευκαιρία έχασε η Αιγάνη με τον Βουγιούκα αυτή τη φορά, που έκανε το σουτ, έδιωξε όμως αμυντικός. Στο 48’ ο Παπαδόπουλος ξέφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ σε άδειο τέρμα για το 4-0.

Στο 61’ ο Μπουλάρι Λ. μείωσε για το 4-1 και στο 62’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη με τον Καλογιάννη να διευρύνει και άλλο το σκορ, αφού έκανε το σουτ εξ’ επαφής, έδιωξε σωτήρια με τα πόδια ο Ριζάκης.

Ηρακλής Χάλκης (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Κουτσιανούλης, Τσιάντος, Τζεμολάρι Α., Βογιατζής Π., Λέτσιος Κ., Μπουζούκας, Αθανασιάδης, Ανδρώνης (64’ λ.τ. Οικονόμου), Παπαδόπουλος, Βράκας (69’ Τζεμολάρι Ν.), Καλογιάννης.

ΑΣ Όλυμπος Αιγάνης (Θεόδωρος Σολωμός): Ριζάκης, Βουγιούκας, Μπουλάρι Γ., Ορλάντο (70’ Δημητριάδης), Ρουμπιές, Σαμαράς, Ζάχος, Περόϊ, Μπουλάρι Λ., Μουσταφά, Παύλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος, Κουτίνα, Κοτούμπας Ν.