Βαθμολογία

Η ανάλυση των αγώνων στα πλέι άουτ της Α’ DE TOX

Δείτε τα ρεπορτάζ στους αγώνες των πλέι άουτ της Α’ DE TOX όπως σημειώθηκαν το Σάββατο (9/4).

Δαμασιακός-Δήμητρα Γιάννουλης 2-2

Δαμασιακός και Γιάννουλη μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικο 2-2. Στο 12’ ο Ραμάϊ έκανε το 0-1 για να φέρει το ματς στα ίσα ο Τσούτσας τρία λεπτά αργότερα. Στο 41’ ο Βίδρας έδωσε προβάδισμα για το Δαμάσι αλλά στο 49’ ο Καρβούνης με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Τσιάλτας Σ., Δούκας (70’ Γεωργαντζιάς), Σκούπρας, Μπακαϊμης (46’ Νταμπαλέτσιος), Λέτσιος, Μουσιάρης (65’ Τσιάγκος), Τσιάλτας Θ., Βίδρας, Λούτσος (55’ Μπακαϊμης), Δεληχάς, Τσούτσας.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας-Θανάσης Δουζένης): Καρκατσέλας, Σαπάκος, Αετόπουλος (25’  λ.τ. Κονταξής, 80’ λ.τ. Μανάκας Γ.), Ντόκος, Κουρούτσαλης, Μπαμπάλης, Τάφα (60’ Αρσένης Β.), Μπάκος, Ραμάι (46’ Λάτσος), Καρβούνης Φώτος.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Κοτούμπας, Παραφέστας.

Όλυμπος Γόννων-ΑΟ Μαυροβουνίου 3-0

Ο Όλυμπος Γόννων συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία. Αυτή τη φορά κέρδισε με σκορ 3-0 το Μαυροβούνι στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Στο 20’ ο Γκαμπέτας άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 62’ ο Κόκλας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γαγάρας στο 86’.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Ζαϊρές, Μπούμπουλης Α., Συγκούνας, Γουγουλιάς, Γκαμπέτας, Σερίφης, Μάντζαρης, Γαγάρας, Μπούμπουλης Βαγ., Κόκρας.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Ντούρας, Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ., Μπατζέλας Β., Μπατζέας Ν., Ράχης, Πασσιάς, Μπέτσης, Ακριβόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Νάκας, Μίχος.

Δόξα Βλαχογιαννίου-Δόξα Αργυροπουλίου 3-1

Σημαντική νίκη με στόχο την παραμονή στην κατηγορία σημείωσε η Δόξα Βλαχογιαννίου με σκορ 3-1 απέναντι στο Αργυροπούλι. Στο 17’ ο Γελαλής άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 38’ ο Τσιάρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ (2-0). Στο 48’ μείωσε ο Παραφέστας σε 2-1. Για να κάνει το τελικό 3-1 στο 75’ με πέναλτι ο Γελαλής.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Χρόνης): Γραβάνης, Κοντοθανάσης (85’ Λάκης), Παληγιάννης, Φράτζας, Κυπαρίσσης, Τσιάρας, Καρακίτσιος (60’ Αλεξίου), Πέτρου, Πατσής, Γελαλής (85’ Γκουρομπίνος), Ιωαννίδης.

Δόξα Αργυροπουλίου (Στέλιος Μπαχτσιβάνος): Ξύτσας, Καραλής Π. (46’ Μπαμπάκος), Παραφέστας, Καραγιάννης, Γουναράς (80’ Ολλομάνι), Φουρτούνας, Μπουζούκας, Σαμαπνλάρι, Καλόγηρος, Βασιλειάδης (46’ Ανδρεόπουλος, Μπέλτσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Μπουρονίκος, Δεδικούσης.

Αμπελωνιακός-Ολυμπιακός Αμπελιάς 1-0

Ο Αμπελωνιακός κατάφερε στο 92’ να πάρει την πολυπόθητη νίκη με σκορ 1-0 επί του Ολυμπιακού Αμπελιάς σε ένα πραγματικό ντέρμπι με φόντο την παραμονή. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Αμπελώνας προσπέρασε την Αμπελιά και είναι πλέον πάνω από τη ζώνη, από την άλλη ο Ολυμπιακός υποχώρησε και θα αναζητήσει στα επόμενα ματς τους βαθμούς που θα χρειαστεί για παραμονή στην κατηγορία.

Αμπελωνιακός

Ολυμπιακός Αμπελιάς

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Καρακώστας, Νίκζας.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ -ΑΣ Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος" 2-3

Ο Πύρρος επικράτησε εκτός έδρας του Αβέρωφ με σκορ 2-3 σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Στο 48’ ο Μάρης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1). Τρία λεπτά μετά ο Φιλίππου έκανε και το 0-2. Στο 53’ ο Γκουγκουλιάς μείωσε σε 1-2 για το Αβέρωφ και ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα έκανε και το 2-2. Στο 68’ ο Μάρης σημείωσε το νικητήριο γκολ για τον Πύρρο στο τελικό 2-3.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Φώτης Πλίτσης): Τζήκας, Σπανός, Στεργίου, Βαρσάμης, Μπαντέλας, Γκουγκουλιάς, Τσούτσος, Μπέης, Κουτζαηλίας, Ζήκος, Γραμμένος.

ΑΣ Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος"(Γιάννης Τσαλάγγας): Ντούσιος, Τσιρογιάννης, Μάρης, Τζόγκας, Βίλλης, Νικούλης, Αλλιάι, Κιλιργιώτης, Σάρρα, Φιλίππου, Λάττα.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Γκανάτσιου, Σκριάπας.