Βαθμολογία

Καραϊσκάκης: Παρελθόν και ο Φραντζέσκος!

Με την ελπίδα για μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα, ο Καραϊσκάκης φιλοξενείται αύριο από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι αναμένεται αρκετά δύσκολο για τον Καραϊσκάκη, ο οποίος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία, τη στιγμή που οι Φραντζέσκος και Κώτσιος που προσπάθησαν αρκετά ώστε να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας, αποτελούν ουσιαστικά παρελθόν αφού δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν να διεκδικήσουν και την τελευταία πιθανότητα για άνοδο, μετά το σημερινό στραβοπάτημα του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ Β.

Την αρτινή ομάδα αναγκαστικά θα κοουτσάρουν αύριο στο «Γρ. Λαμπράκης» ο τεχνικός διευθυντής Θοδωρής Κάντας μαζί με τον Ηλία Ρούσσα, οι οποίοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τον Φαν Ίπερεν λόγω καρτών, τον κλινήρη Ναζίμ και τους τραυματίες Τάμπα, Κλιγγόπουλο και Μερτύρη.

Η αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα, απαρτίζεται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές:

Λάζαρεφς, Χουάντερσον, Μπότσαρης, Πριόνας, Γιαννιώτης, Μπεκατώρος, Κρισμάρεβιτς, Ντούκας, Βαφειάδης, Καλούτζης, Δερμιτζάκης, Νταλακούρας, Πέδρο, Γαλεάδης, Νασιμέντο, Χελοβάνι, Κορέλας, Ζιώβας, Ντοναλντόνι, Μίλιτς και Κοντοπούλης.

Πηγή: artagoal