Βαθμολογία

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα της Τετάρτης - Πρωταθλήτρια η Κοζάνη

Μάχη μέχρις εσχάτων έγινε για την υπόθεση τίτλος στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η Κοζάνη επικράτησε 2-0 στην Πέλλα της Θύελλας Σαρακηνών και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Μακεδονικού στη Λευκίμμη με 1-0.

Έτσι η Κοζάνη κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο, κερδίζοντας τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου, όπου θα διεκδικήσει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για τη Super League 2. Οι Ιορδανίδης και Νιάσε πέτυχαν τα γκολ της Κοζάνης, ενώ ο Κωστούλας αστόχησε σε πέναλτι.

Στη Λευκίμμη, η τοπική ΑΕΛ επικράτησε 1-0 του Μακεδονικού με γκολ του Μπουλάτοβιτς στο 6’, ενώ έπαιζε από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γεωργακόπουλου. Με αυτή τη νίκη, εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Η ΑΕΠ Κοζάνης έμεινε στο 0-0 με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ενώ ο ΑΣ Γιαννιτσά επιβλήθηκε 3-2 του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων αν και νίκησε 2-0 τον Εδεσσαϊκό, από τις ισοβαθμίες που δημιουργήθηκαν δεν ευνοήθηκε και ήταν αυτός που υποβιβάστηκε.

Η 22η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (10/4) με το αδιάφορο βαθμολογικά Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης-ΟΦΑΜ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γ’ Εθνική - 2ος όμιλος
22η αγωνιστική

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων-Εδεσσαϊκός 2-0
ΑΕ Λευκίμμης-Μακεδονικός 1-0
Θύελλα Σαρακηνών-Κοζάνη 0-2
ΑΕΠ Κοζάνης-Ποσειδών Μηχανιώνας 0-0
ΑΣ Γιαννιτσά-Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-2
Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης-ΟΦΑΜ (10/4, 15:00)

Πηγή: onsports.gr