Βαθμολογία

Πολύτιμος βαθμός στην Ηγουμενίτσα για τον Απόλλωνα Λάρισας

Πολύτιμος βαθμός για τον Απόλλωνα Λάρισας στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό, στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τις θέσεις του υποβιβασμού της Super League 2 και βάση αποτελεσμάτων που σημειώθηκαν την 29η αγωνιστική φαίνεται να της κάθονται πολύ καλά.

Ματς με γρήγορο ρυθμό έγινε στο α’ μέρος, χωρίς όμως τις πολλές μεγάλες φάσεις. Ο Θεσπρωτός στο 4′ είχε την πρώτη ευκαιρία να απειλήσει αλλά το φάουλ του Ραμίρεζ από πολύ καλή θέση, σταμάτησε στο τείχος.

Ο Ζιώγας στο 15′ γέμισε για το κεφάλι του Κωνσταντίνου, ο τελευταίος όμως δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα όπως θα ήθελε προ του Αστρά.

Ο Θεσπρωτός άνοιξε τελικά το σκορ στο 21′ όταν μετά από λάθος του Καλούση, ο Ραμίρεζ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Άστρα τον οποίο απέφυγε και σε κενό τέρμα δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 1-0. Ο Ραμίρεζ είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 41′ μετά από παραλληλη σεντρα του Γεωργουση, το πλασέ του όμως πέρασε άουτ.

Ένα λεπτά αργότερα (42′) ήρθε η ισοφάριση των Λαρισαίων. Ο Κaramoko μπήκε στην περιοχή και σούταρε, απέκρουσε ο Κιναλης, όμως σε δεύτερο χρόνο ο Γιάννης Μπαλογιάννης που “καραδοκούσε ” με δυνατό σουτ έκανε το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ .

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας ήταν καταιγιστικός έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες! Ο Villa ήταν ο …μοιραίος παίκτης για τους “κυανόλευκους” της Λάρισας αφού είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες σε ανάλογα βολέ (51′, 62′) για να δώσει προβάδισμα στον Απόλλωνα ενώ στο 80′ “σημάδεψε” με τρομερό σουτ το δοκάρι του Θεσπρωτού, που από το 78′ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του Γκανσιέρ για αντικανονικό μαρκάρισμα. Ευκαιρίες έχασαν επίσης οι Γιαννίτσης (50′), Σταματής (53′) και Λίταινας (82′).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Βαλιέντε, Ντι Αλέσιο (60′ Μπονίγια), Ζιώγας, Γεωργούσης (46′ Πούφλης), Κωνσταντίνου, Ραμίρες (70΄Λύγκας), Πατσέκο (70′ Στεργίου), Σαραντίδης (75′ Βαταμίδης).

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Λίταινας, Πετράκης, Villa, Καλούσης, Τiboue, Χατζής, Μπαλογιάννης (86′ Παναγιώτου), Γιαννίτσης, Σταματής, Κaramoko (90+2′ Ζιάκας).

Διαιτητής: Νικολάου (Αθηνών). Βοηθοί: Δίπλαρης, Βογιατζής (Καρδίτσας).