Βαθμολογία

Νίκη με «υπογραφή» Νικολιά για την ΑΕΛ

Η ΑΕΛ κέρδισε στην Καβάλα την τοπική ομάδα με σκορ 0-1. Το ματς διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας "Ανθή Καραγιάννη" και με γκολ του Αλέξανδρου Νικολιά στο 4’, με σουτ από το ύψος της περιοχής, η ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα.

Το ματς έγινε για τη 29η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2. Στο 21ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Κ. Παπαγεωργίου για την ΑΕΛ ο Μαξιμένκο έπιασε την κεφαλιά με το γκολκίπερ της Καβάλας να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση πάνω στη γραμμή.

Στο 35ο λεπτό μετά σέντρα του Σπάσιτς για την Καβάλα ο Καϊούμπι έπιασε κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Σουλούκου. Σουτ του Μιλτιάδη για την ΑΕΛ μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Καβάλας στο 44ο λεπτό.

Δοκάρι στο 47ο λεπτό για την Καβάλα με τον Οκάν, ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 48ο λεπτό ο Σταμένκοβιτς βρέθηκε μόνος του απέναντι στο Σουλούκο, αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ.

Στο 57ο λεπτό ο Μαυριάς από κοντά για την ΑΕΛ αστοχεί εξ’ επαφής, μετά από παράλληλο γύρισμα του Κούστα. Στο 85ο λεπτό ο Έμπερτ έκανε την σέντρα από τα αριστερά για την Καβάλα, ο Σταμένκοβιτς έκανε γυριστό σουτ και μπλόκαρε ο Σουλούκος.

Ντεμπούτο έκανε στον πάγκο της Καβάλας ο νέος προπονητής, Παναγιώτης Διλμπέρης. Η ΑΕΛ έφθασε τους 59 βαθμούς και μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την πρώτη Βέροια, η οποία έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου.

Καβάλα (Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς (63′ λ.τρ Αρμάλας), Στίκας, Καραγιάννης (86′ Γροσδάνης), Σπάσιτς, Οκαν (62′ Αλίμι), Έμπερτ, Αμούρ (46′ Μπελεβώνης), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Μαϊδανός, Ραμίρεζ (92′ Νίνο), Κ. Παπαγεωργίου (64′ Κολομπίνο), Μιλτιάδης (51′ Μαυριάς), Νικολιάς (51′ Γλυνός), Κούστα (64′ Τσουμάνης), Όγκμποε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν o Τζοβάρας του Συνδέσμου Φθιώτιδαςμε βοηθούς τον Στεφανή του Συνδέσμου Καρδίτσας και τον Παπαδόπουλο του Συνδέσμου Μακεδονίας.