Βαθμολογία

Εξελίσσεται μέρα με τη μέρα ο Δωτιέας Αγιάς σε όλους τους τομείς

Με το νεαρό και φιλόδοξο πρόεδρο της ομάδας κ. Κυριάκο Καφανέλη

Το ιστορικό σωματείο του Δωτιέα Αγιάς βαδίζει σε γερές και στέρεες βάσεις με αποτέλεσμα να έχει οργανώσει όλες τις υποδομές του, κάτι που έχει οραματιστεί ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κυριάκος Καφανέλης.

Προπονητικό κέντρο για την πρώτη ομάδα, γήπεδα για τα τμήματα υποδομών είναι μερικά από τα έργα ουσίας, που έχει φτιάξει η τωρινή διοίκηση του Δωτιέα, με τον πρόεδρο της ομάδας, να έχει δουλέψει πάρα πολύ στην δημιουργία αυτών των χώρων.

Σίγουρα σε αυτό βοηθάει και η φύση της δουλειάς του καθώς έχει γνώσεις πάνω σε αυτό το κομμάτι, αλλά εκείνο που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι πως έχει όρεξη και μεράκι, είναι ο τόπος του, είναι η ομάδα που αγαπάει και όλο αυτό θέλει να το αφήσει παρακαταθήκη στον κόσμο της Αγιάς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κυριάκος Καφανέλης είναι ένας ευγενικός, χαμογελαστός και καλοσυνάτος άνθρωπος και σίγουρα έχει όλα τα εχέγγυα για να πάει μπροστά αυτό το όραμά του.

Δύο λόγια για τον πρόεδρο του Δωτιέα Αγιάς

Κυριάκος Καφανέλης: 35 χρονών, Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ, Msc - Ενεργειακός Επιθεωρητής-Τεχνικός Ασφαλείας.

Έχει Τεχνικό Γραφείο με έδρα τα παράλια Λάρισας (δραστηριότητά του είναι τα ιδιωτικά και Δημόσια έργα). Από το 2017 είναι γραμματέας του συλλόγου πολιτικών μηχανικών Λάρισας. Από το 2019 (δημοτικές εκλογές) αντιπρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σκήτης-Αγιοκάμπου.

Το 2022 εκλεγμένος γενικός γραμματέας της κεντρικής αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

3η χρόνια στο Δωτιέα

Εξ αρχής δόθηκε σημασία στην οργάνωση των υποδομών και των Ακαδημιών γι’ αυτό όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες έχουν δημιουργηθεί γήπεδα ποδοσφαίρου που παρέχουν τα πάντα για μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές.

Προπονητικό Κέντρο στη Δήμητρα Αγιάς

Γήπεδο Ακαδημιών Νερόμυλοι και Μεταξοχώρι

Η πρώτη ομάδα στα πρόθυρα της Γ’ Εθνικής!

Μετά από μία εξαιρετική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ DE TOX, η πρώτη ομάδα του Δωτιέα Αγιάς έκανε μία ονειρεμένη πορεία, κατακτώντας με χαρακτηριστική ευκολία την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο σύλλογος θα δώσει αγώνες μπαράζ με σκοπό να κατακτήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Διαθέτει μία άκρως ποιοτική και έμπειρη ομάδα με παίκτες αξιόλογους και φυσικά έχει ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή κ. Τάσο Μπεριτζά που έχει βάλει την προσωπική του «σφραγίδα», όπως και τους άξιους συμπαραστάτες του, τον άμεσο συνεργάτη του κ. Κώστα Παπαρίζο και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Λεωνίδα Κιόρογλου.

Με την μεγάλη προσπάθεια που έγινε την φετινή χρονιά και από την διοίκηση και από το τεχνικό τιμ αλλά και τους ποδοσφαιριστές και πάνω απ’ όλο τον κόσμο που είναι ο 12ος παίκτης σε όλη αυτή την προσπάθεια, σίγουρα συνεχίζεται επάξια η ιστορία του μεγάλου αυτού σωματείου του Δωτιέα Αγιάς.

*Το athleticlarissa θα βρεθεί κοντά και στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος για άνοδο στη Γ’ Εθνική με κάλυψη των αγώνων εντός και εκτός έδρας.